Preskoči na glavni sadržaj
Prijava
Lista želja
Košarica
Svi proizvodi od G-Star RAW491

G-Star RAW – istinska svestranost u području mode

Život bez brenda G-Star RAW? Ne smatramo to baš preporučljivim. U potrazi si za visokovrijednom, neobičnom odjećom, koja će te pratiti kroz život i nikada neće izaći iz mode? Ili tražiš neobičnu odjeću s upadljivim detaljima, koja je unatoč tome jednostavno trendi i sportska? G-Star RAW je nešto poput zvijezde na modnom nebu i nudi ti sve što ti srce želi. Ekipa koja stoji iza brenda G-Star RAW osim toga se sastoji od stručnjaka za traper pa je tako plava, uz jarko crvenu, zelenu i naravno crnu, jedna od najvažnijih boja.

Moderni stilovi iz Amsterdama u mrežnoj trgovini brenda G-Star RAW

Modni brend rođen je godine 1989. u prekrasnom šarenom i trendi Amsterdamu. Prve je kolekcije G-Star RAW tada još stavljao na tržište pod nazivom Gapstar. Jedan od kultnih komada koji se već tada prodavao, a i dalje je jedan od bezvremenskih favorita: Traperice sa zaobljenim šavom u visini stražnjice. Brend je oduvijek istraživao nove putove pa su tako stvarali jedan mamac za poglede za drugim. Traperice G-Star RAW stvarno su stručno područje kultnog brenda. Bilo da su jednostavne i opuštene, ili upadljivo dorađene dodatnim zatvaračima, našivenim džepovima ili neobičnim šavovima – ovaj brend za tebe ima sve što možeš sanjati. Ne pretjerujemo kada kažemo da su modni komadi brenda G-Star RAW stvarni allrounderi. Usto su visokokvalitetne i odlično obrađene. Brend koji se obraća ženama i muškarcima koji su cool i sportski tipovi. Dizajneri žele da se komadi primijete bez da pritom djeluju nadmeno. Understatement je ovdje ključna riječ!

G-Star RAW – stručnjak samo za traperice?!

Sigurno sada misliš da ovdje ima samo hlača? Potpuno pogrešno. G-Star RAW od svjetski omiljenog trapera radi više-manje sve što možeš zamisliti. Pronaći ćeš košulje i muške jakne brenda G-Star RAW, kao i modne dodatke napravljene od plavog čarobnog materijala. Ali, sekunda: Brend je ipak mnogo više od samog trapera. Pronaći ćeš pulovere i kratke majice, kao i kapute G-Star RAW. Uz do dolaze odgovarajući modni dodaci – uvijek u odgovarajućem opuštenom stilu, na koji smo već navikli uz fenomenalne hlače. Ovdje možeš dobiti čak i povoljnu mušku obuću G-Star RAW za modno osviještenog muškarca. Otkrij mrežnu trgovinu G-Star RAW na ABOUT YOU, oduševi se! Obećajemo ti: Voljet ćeš svoju novu odjeću – i to jako dugo!