Preskoči na glavni sadržaj

Do 40% EXTRA na premium modne marke5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od Reebok Sport648

Tenisice i sportska odjeća Reebok nikada ne izlaze iz mode

U početku bijaše tenisica za trčanje Foster – tako ili tako slično započinje svjetska pobjeda sportske marke Reebok. Za uspjeh marke zaslužne su inovativnost i neukrotiva snaga poduzeća. Doduše, i kombinacija visokovrijedne kvalitete, odlične funkcionalnosti i mješavine između mode za slobodno vrijeme i sport. Tenisice i sportska odjeća Reebok prije svega stoje za neobičan i moderan dizajn, šarene boje, kroj koji naglašava tijelo i ljubav prema detaljima kakvu ima rijetko koji drugi sportski brend. Odjeća brenda Reebok zasigurno će ti osigurati dobru figuru – bilo u svakodnevici, kod kuće ili na ulici. Modni je lanac prije svega poznat po svojim tenisicama Reebok, koje već odavno nisu namijenjene samo za sport. Ta je obuća prikladna i za shopping po gradu, za naporan dan u uredu, za školu ili ispitne rokove na faksu. Rijetko kad se sportsku obuću moglo upotrebljavati na toliko načina kao ove modele. U kolekciju brenda uz cipele se ubrajaju i sportske majice REEBOK, hlače za trčanje, veste i još mnogo toga. Još nikada nije bilo tako jednostavno sastaviti individualan outfit za sport i slobodno vrijeme.

Reebok Sport u fokusu ima raznolike kolekcije

1895., godine kada je osnovano poduzeće, čak ni osnivač Joseph William Foster nije mogao naslutiti kakav će val pokrenuti. U sjevernoengleskom Boltonu razvio je par tenisica za trčanje koje je opremio šiljcima. Taj događaj bio je trenutak rođenja jedne od najvećih sportskih marki na svijetu, koja se tada još zvala J. W. Foster and Sons, a danas je poznata kao Reebok. U početku se obiteljsko poduzeće bavilo isključivo opremanjem lokalnih i engleskih sportaša, sve dok na Olimpijskim igrama 1924. u Parizu čitav sportski svijet nije saznao za poduzeće engleskog proizvođača. 1958. unuci Fosters dali su marki Reebok markantno ime, koje na afričkom jeziku afrikaansu znači antilopa. Danas sport kod Reeboka još uvijek ima velik značaj i tenisice Reebok prvi su izbor za najrazličitije sportove. Raznolike kolekcije opskrbljuju područja trčanja, treninga, CrossFita, hodanja, joge, košarke i još mnogo toga. Brend je poznat diljem svijeta pogotovo zbog markantnih tenisica marke Reebok.

Mrežna trgovina Reebok na stranicama ABOUT YOU

Kupuj Reebok i Reebok Classic na stranici ABOUT YOU i pronađi golem izbor tenisica i razne odjeće kultnog brenda Reebok. Pritom su tenisice vrlo lagane za nogu, i kao i odjeća, brinu se za ugodnu nosivost koja tvojoj odjeći daje sportsko ležeran ton. Ovdje možeš birati između žarkih, vedrih i razigranih kompleta pa sve do klasične i funkcionalne sportske haljine. Uz amateri, i mnogi profesionalci nose komade iz područja sporta jer s brendom Reebok imaju samo dobra iskustva. Sad je sve na tebi – za koji ćeš se novi odjevni komad odlučiti? Otkrij raznolikost u mrežnoj trgovini Reebok na stranici ABOUT YOU!