Kombinezoni i kompleti520
Prikaz
Sortiraj
Veličina
Boja
Marke
Cijena
Stil
Spol
Uzorak
Materijal
Tematski svijet
GuppyKomplet 'SIGRID' - bijela boja
Novo

Guppy

149,00 kn
Dostupne veličine: 62, 68, 74, 80, 86
Polo Ralph LaurenKomplet - plava boja
Premium

Polo Ralph Lauren

935,00 kn
Dostupne veličine: 50-92
Polo Ralph LaurenJednodijelni komplet - roza boja
Premium

Polo Ralph Lauren

1 529,00 kn
Dostupne veličine: 50-92
NoppiesKomplet 'Rach' - žuta boja

Noppies

209,00 kn
Dostupne veličine: 50, 56, 62, 68, 74
 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
MasterCardVISACash on DeliveryPost HR

Štrample za bebe za djevojčice – najudobnija odjeća za najmanje

Rođenje djeteta vjerojatno je najljepši trenutak tijekom osnivanja obitelji. Kao ponosna majka djevojčice uskoro ćeš biti u potrazi za štramplama za djevojčice. Sva sreća da u našoj mrežnoj trgovini možeš pronaći optimalnu ponudu. Štrample i kompleti u odgovarajućim veličinama osobito su u vrijeme netom nakon poroda tvojeg djeteta najvažniji odjevni komad u bebinoj garderobi. Savršeno će grijati tvoje dijete i istovremeno mu omogućiti potpunu slobodu kretanja. To je osobito važno ako se uzme u obzir da bi se tvoje dijete osobito u ranoj fazi trebalo moći slobodno kretati i istraživati svoje malo tijelo i isprobavati. Tako su štrample za bebe za djevojčice najmanje do prvoga rođendana najvažniji odjevni komad – a uz to su i neodoljivo slatke.

Štrample za djevojčice postoje i u varijanti za vanjsku upotrebu

Odgovarajuće štrample za bebe za djevojčice pronaći ćeš u asortimanu za bebe (veličine 50 – 92). U ponudi su iznimno slatke varijante s divnim uzorcima i u prekrasnim bojama, u kojima će tvoje dijete odmah postati modni mamac za poglede u obitelji. Koncept kombinezona za djecu može se prenijeti i na odjeću dječje mode za vanjsku upotrebu. Kada kreneš u sljedeću jesensku šetnju sa svojim djetetom, kišni su kombinezoni, primjerice, osobito korisni i prije svega udobni kao i štrample za cijelo tijelo u stanu. Korisna i udobna odjeću za kišu iz kolekcija za djevojčice iz mrežne trgovine osigurat će tvom djetetu toplinu i zaštititi ga od kiše, blata i vjetra. A kada postane zaista hladno, kombinezoni i hlače za snijeg dobrodošla su ideja za tvoje najmanje. Jer dijete najviše uživa u slobodi igranja u snijegu kada je zaštićeno od hladnoće. Brzo ćeš primijetiti da se malenoj djevojčici sviđaju štrample za bebe jednako kao i odgovarajuće varijante za vanjsku upotrebu – svako će dijete uživati u slobodi kretanja i udobnosti nošenja.

Pronađi za djevojčice mnogobrojne štrample za bebe na ABOUT YOU

U potrazi za odgovarajućom odjećom za svoju bebu na ABOUT YOU sa sigurnošću ćeš brzo nešto pronaći. Jer trgovina ima golemu ponudu različitih kombinezona za najmanje. Jednostavno si uzmi vremena za odabir odgovarajućeg komada. Najvažnije je da odjeća za bebe odgovara tvojoj djevojčici i da se ona osjeća ugodno u njoj. Brojne dostupne štrample za djevojčice u potpunosti su u skladu s tim zahtjevom.

Omiljene modne marke u ovoj kategoriji
Omiljene boje u ovoj kategoriji
Druge zanimljive teme
Dječje modne marke
Dječje kategorije
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
Hrvatska
*Besplatno sa svih domaćih mreža. Za pozive iz inozemstva mogu se naplaćivati ​​naknade.**Sve cijene uključuju PDV.