Kendall za ABOUT YOU - dostupno sada5

Samo još:00H00MIN00SEK
 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
Papuče za muškarce15

Pregledali ste sve proizvode u kategoriji Papuče

Otkrij ostale proizvode iz kategorije Otvorene cipele

Papuče muške - udobnost na prvom mjestu

Volite udobnost i čim otvorite vrata stana odmah obučete udobne muške papuče? Ako ih još nemate , krajnje je vrijeme da pogledate našu ponudu i nabavite svoje muške papuče. Svi znaju da hodanje bosih nogu po hladnom podu nije ugodno. Zbog toga su muške papuče tako važne. Svi vole da su im noge uvučene u tople i udobne kućne papuče. Na online trgovini ABOUT YOU stoje van na raspolaganju najmoderniji modeli papuča od priznatih marka. Čim nove muške papuče stignu u vaš dom, nitko vas ne sprječava da ih nosite izvan stana, na primjer na terasi ili balkonu. Jednom kad ih obučete, nećete ih htjet izuvati jer su tako udobne. Papuče muške izrađene su od raznih materijala. Među najpopularnijim materijalima je filc, koji je jak i izdržljiv, ali istodobno vam, zahvaljujući mekanom vunenom ulošku, pruža željenu udobnost. Takve muške papuče nudi poznata marka BIRKENSTOCK, jedna od divova na polju obuće za dom i odmor. Muške papuče su dostupne raznim nijansama smeđe, sive ili plave boje.

Muške papuče - vrijeme je za opuštanje

Kada dođete umorni s posla, nema boljeg osjećaja nego kad izujete cipele i obujete svoje udobne kućne papuče. Gotovo je za danas, vrijeme je za opuštanje. Muške papuče u našoj ponudi odlikuju se visokom kvalitetom i udobnošću nošenja. Možete ih iskombinirati sa muškom pidžamom i kućnim ogrtačem, za potpuni kućni look. Muške papuče na nogama izgledaju kraljevski i jasno daju do znanja tko je gospodar kuće. Iznutra su mekane, a izvana čvrste, pa će vam dugo trajati u savršenom stanju. Neki modeli imaju zatvorenu petu, drugi su u stilu klasičnih papuča kakve poznajemo. Samo o vama ovisi što vam više odgovara. Bez obzira odlučite li se za muške papuče od vune ili filca, naša ponuda neće vas razočarati.

Muške papuče u ponudi na internetskoj trgovini ABOUT YOU

Pogledajte našu raznovrsnu ponudu za muške papuče na našoj internetskoj trgovini. Kupnja putem interneta jednostavna je, praktična i sigurna. Ako vas zanima određeni model muške papuče iz ponude, nemojte se ustručavati i kliknite da vidite detaljne informacije i fotografije. Niste sigurni u veličinu? Za sve parove između ostalog navodimo duljinu uloška prema kojoj je lakše odrediti točnu veličinu. Pogledajte našu ponudu i nabavite kvalitetne muške papuče po vašem ukusu. Udobne muške papuče čekaju na vas.