Preskoči na glavni sadržaj
Prijava
Lista želja
Košarica
Neka Black Friday počne!
Nenadmašne ponude i popusti5

BLACK FRIDAY na ABOUT YOU online trgovini

Cyber Monday je počeo. Požuri i ne propusti popuste, do 80% EXTRA na top modne marke. U našoj online trgovini možeš pronaći ekskluzivne ponude odjeće, obuće, modnih dodataka i još mnogo više!

Black Friday 2022: 25. studenog 2022.

BLACK FRIDAY i ove godine poziva na bitku s cijenama. Ekskluzivni popusti snižavaju cijene i čine da tvoje srce brže kuca! No, o kakvim se to ogromnim Black Friday popustima radi? ABOUT YOU donosi svjetlost u mraku:


BLACK FRIDAY izvorno dolazi iz Amerike i obilježava dan nakon Dana zahvalnosti. Obiteljska proslava posvećena ljubavi, puretini i nadjevu, može se usporediti s klasičnim Blagdanom žetve. Sljedeći petak mnogi Amerikanci koriste kao slobodan dan u tradicionalnom obiteljskom vikendu i za dobivanje svojih prvih darova - započela je božićna sezona!


Naravno, i trgovci su postali svjesni ovog trenda i žele ostvariti najveću moguću prodaju snažnim kampanjama s popustima. Mnoge trgovine svoja vrata na BLACK FRIDAY otvaraju već u 5:00 ujutro uz beskrajne popuste i posebne ponude. Kako bi se domogli jedne od željenih prilika, mnogi šopingholičari noću stoje u redu ispred robnih kuća.


Od širenja internetskog trgovanja, ponedjeljak nakon Dana zahvalnosti ovdje se s radošću slavi kao CYBER MONDAY. Dok su dobre ponude za BLACK FRIDAY bile namijenjene maloprodaji, ponude za CYBER MONDAY bile su usmjerene na online trgovine. U međuvremenu su se ova dva dana spojila i stvorila cijeli vikend pun vrućih ponuda.


Ali kako je došlo do upečatljivog imena koje stoji ispred naših sjajnih ponuda?

Ima mnogo teorija i mitova oko formiranja imena BLACK FRIDAY - ovdje ćeš pronaći tri najpopularnija:


  • Teorija 1: Ogromne gužve koje se tog petka kreću kroz trgovačke centre izgledaju kao ogromna crna masa.
  • Teorija 2: Prodajom po povoljnim cijenama, trgovci pretvaraju svoje crvene brojeve u crne.
  • Teorija 3: Brojeći visoke zarade, trgovci dobivaju crne prste.

Svi se slažu s tim da trgovci zarađuju, a mi štedimo - i to puno!

BLACK FRIDAY meets ABOUT YOU

ABOUT YOU također nudi neodoljive ponude na BLACK FRIDAY. U petak, 25. studenog 2022. možeš se opskrbiti prekrasnom modom po nenadmašnim cijenama i, što je najbolje - sve to od kuće! Izbjegni prenatrpane shopping centre i borbe za posljednje komade po niskim cijenama. Naruči udobno s kauča i izbjegni dugo čekanje u garderobama i na blagajnama. Jakne, haljine, hlače i još mnogo toga možeš pronaći na BLACK FRIDAY PROMOCIJI na ABOUT YOU - ali samo do isteka zaliha! Osiguraj najbolje ponude prije nego što to učini netko drugi. Veseli se predbožićnoj sezoni uz ABOUT YOU i iskoristi plaćanje pouzećem, besplatnu dostavu i 100 dana prava na povrat!

Black Friday - pitanja i odgovori

Kada će biti BLACK FRIDAY 2022. godine?

U petak, 25. studenog 2022.

Što se događa na Black Friday?

Na Black Friday mnogi dućani i online trgovine na kratko jako snižavaju cijene. Na ovaj način, prodaja se povećava i mnoge od planiranih božićnih kupnji možeš obaviti po niskim cijenama.

Koliko duge traje Black Friday?

Kao što naziv govori, Black Friday održava se u petak. Međutim, mnoge trgovine svoje prodajne kampanje započinju nekoliko sati ranije zadržavaju ih tijekom cijelog vikenda. Većina kampanja za Black Friday traju barem 3 dana.

Popularne modne marke na Black Friday promociji