1. ROĐENDAN u Hrvatskoj! -20% EXTRA na SVE5

 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
Let's get this
Black Friday started!
Neponovljive ponude i popusti5

BLACK FRIDAY na ABOUT YOU Online Trgovini

Black Friday 2020: 27. studenog 2020

CRNI PETAK ove godine ponovo poziva na bitku s cijenama. Ekskluzivni popusti snižavaju cijene i čine da vaše srce kuca brže! Ali kakva je priča o BLACK FRIDAY popustima? ABOUT YOU donosi svjetlost u mrak:

BLACK FRIDAY porijeklom dolazi iz Amerike i obilježava dan nakon Thanks Giving. Obitjelska proslava sve oko ljubavi i puretini, moze se izjedjnačiti s klasičnim Danom zahvalnosti. Sljedeći petak koriste mnogi Amerikanci kao slobodni dan u tradicionalnom obiteljskom vikendu, gde se darovi nabavljaju- započela je božićna sezona!

Naravno možete u ovom trendu trgovati s trgovcima i generirati popuste s visokim popustima. Mnoge trgovine otvaraju svoja vrata na BLACK FRIDAY u 5.00 sati u obliku beskrajnih popusta i rabata. Da bi dobili jednu od zaželjnih pogodnosti, mnogi ljudi su noću već na redu ispred robnih kuća.

Od širenja internetske trgovine, radošću je slavljen ponedjeljak nakon Dana zahvalnosti, takozvani CYBER MONDAY. Dok je BLACK FRIDAY bio zamišljen za stacionarne trgovine, ide CYBER MONDAY preko internetske trgovine. U međuvremenu, oba dana su se spojila i tvore cijeli vikend pun vrućih ponuda.

Ali kako je došlo do upečatljivog imena koji stoji iznad naših sjajnih ponuda?

Ima mnogo teorija i mitova oko formiranja imena BLACK FRIDAY- ovdje ćes pronaći tri najpopularnija:

 • Teorija 1: Velike gužve koje ovaj petak prolaze kroz trgovačke arkade, izgledaju kao ogromna crna gužva.
 • Teorija 2: Prodajući ponude, trgovci pretvaraju svoje crvene brojeve u crne brojeve.
 • Teorija 3: Brojeći visoke zarade, trgovci dobivaju crne prste.

Svi se slažu s tim da trgovci zaradjuju, a mi štedimo- i to puno!

BLACK FRIDAY meets ABOUT YOU

I ABOUT YOU vam nudi neodoljive ponude na BLACK FRIDAY. U petak, 27 studenog 2020 godine, mozeš se nagomilati velikom modom po nenadmašnim cijenama a najbolja stvar- sve od kuće! Ne treba ići u prenatrpane robne kuće ili boriti se laktovima za zadjne ponude. Udobno naruči s kauca i izbjegavaj dugo vrijeme čekanja u garderobe i blagajne. Osiguraj vruće ponude prije nego sto to učini netko drugi. Veseli se predbožićnom razdoblju s ABOUT YOU i iskoristi kupnju pouzećem, besplatnu dostavu i 100 dana prava na povrat

Pitanja i odgovori o Black Friday

Kada se odvija BLACK FRIDAY 2020 godine?

Petak, 27. studenog 2020

Što se dogadja na BLACK FRIDAY

Na BLACK FRIDAY mnoge trgovine u stacionarnoj trgovini kao i u internetskim trgovinama, za kratko vrijeme smanjuju cijene vrlo jako. S jedne strane, prodaja se povečava a i možete kupiti mnoge od planiranih božićnih kupovina po povoljnim cijenama.

Koliko duge traje BLACK FRIDAY?

Crni Petak kao sto ime govori, odvija se u petak. Medjutim, mnoge trgovine započinju s prodajnim kampanjama nekoliko sati ranije i pokreću ih cijeli vikend. Većina kampanja Crnog Petka traju najmanje 3 dana.

Popularne marke na Black Friday Rasprodaji