Preskoči na glavni sadržaj
Neka pripreme za Black Friday počnu!
Nenadmašne ponude i popusti5

BLACK FRIDAY na ABOUT YOU online trgovini

Black Friday je završio, ali na ABOUT YOU možeš pronaći svoje omiljene modne komade po super cijenama tijekom cijele godine! Otkrij promociju ženske mode i kupi odjeću, obuću i modne dodatke po povoljnim cijenama. Muškarci mogu pronaći povoljnu mušku odjeću na promociji muške mode. Naruči danas – uz besplatnu dostavu izravno* na kućnu adresu.

Black Friday 2023: 24. studenog 2023.

BLACK FRIDAY i ove godine poziva na bitku s cijenama. Ekskluzivni popusti snižavaju cijene i čine da tvoje srce brže kuca! No, o kakvim se to ogromnim Black Friday popustima radi? ABOUT YOU donosi svjetlost u mraku:


BLACK FRIDAY izvorno dolazi iz Amerike i obilježava dan nakon Dana zahvalnosti. Obiteljska proslava posvećena ljubavi, puretini i nadjevu, može se usporediti s klasičnim Blagdanom žetve. Sljedeći petak mnogi Amerikanci koriste kao slobodan dan u tradicionalnom obiteljskom vikendu i za dobivanje svojih prvih darova - započela je božićna sezona!


Naravno, i trgovci su postali svjesni ovog trenda i žele ostvariti najveću moguću prodaju snažnim kampanjama s popustima. Mnoge trgovine svoja vrata na BLACK FRIDAY otvaraju već u 5:00 ujutro uz beskrajne popuste i posebne ponude. Kako bi se domogli jedne od željenih prilika, mnogi šopingholičari noću stoje u redu ispred robnih kuća.


Od širenja internetskog trgovanja, ponedjeljak nakon Dana zahvalnosti ovdje se s radošću slavi kao CYBER MONDAY. Dok su dobre ponude za BLACK FRIDAY bile namijenjene maloprodaji, ponude za CYBER MONDAY bile su usmjerene na online trgovine. U međuvremenu su se ova dva dana spojila i stvorila cijeli vikend pun vrućih ponuda.


Ali kako je došlo do upečatljivog imena koje stoji ispred naših sjajnih ponuda?

Ima mnogo teorija i mitova oko formiranja imena BLACK FRIDAY - ovdje ćeš pronaći tri najpopularnija:


  • Teorija 1: Ogromne gužve koje se tog petka kreću kroz trgovačke centre izgledaju kao ogromna crna masa.
  • Teorija 2: Prodajom po povoljnim cijenama, trgovci pretvaraju svoje crvene brojeve u crne.
  • Teorija 3: Brojeći visoke zarade, trgovci dobivaju crne prste.

Svi se slažu s tim da trgovci zarađuju, a mi štedimo - i to puno!

BLACK FRIDAY meets ABOUT YOU

ABOUT YOU također nudi neodoljive ponude na BLACK FRIDAY. U petak, 24. studenog 2023. možeš se opskrbiti prekrasnom modom po nenadmašnim cijenama i, što je najbolje - sve to od kuće! Izbjegni prenatrpane shopping centre i borbe za posljednje komade po niskim cijenama. Naruči udobno s kauča i izbjegni dugo čekanje u garderobama i na blagajnama. Jakne, haljine, hlače i još mnogo toga možeš pronaći na BLACK FRIDAY PROMOCIJI na ABOUT YOU - ali samo do isteka zaliha! Osiguraj najbolje ponude prije nego što to učini netko drugi. Veseli se predbožićnoj sezoni uz ABOUT YOU i iskoristi plaćanje pouzećem, besplatnu dostavu* i 100 dana prava na povrat!

Black Friday - pitanja i odgovori

Kada će biti BLACK FRIDAY 2023. godine?

U petak, 24. studenog 2023.

Što se događa na Black Friday?

Na Black Friday mnogi dućani i online trgovine na kratko jako snižavaju cijene. Na ovaj način, prodaja se povećava i mnoge od planiranih božićnih kupnji možeš obaviti po niskim cijenama.

Koliko duge traje Black Friday?

Kao što naziv govori, Black Friday održava se u petak. Međutim, mnoge trgovine svoje prodajne kampanje započinju nekoliko sati ranije zadržavaju ih tijekom cijelog vikenda. Većina kampanja za Black Friday traju barem 3 dana.

Popularne modne marke na Black Friday promociji