Otkrij našu LJETNU PROMOCIJU: Do -70%5

Tenisice za trčanje324
Prikaz
Sortiraj
Veličina
Boja
Marke
Cijena
 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPost HR

Muške tenisice za trčanje: dobro oblikovane za svladavanje najvećih udaljenost

Uz dobre muške tenisice za trčanje, možete uživati u udobnosti i dobrim performansama kada se bavite vašim omiljenim sportom na duge ili kratke staze. Poznati sportski brandovi imaju opsežnu ponudu tenisica za razne oblike sportova baziranih na trčanju, a vi samo morate odabrati svoje favorite. Kada je riječ o trčanju, najbitnije je da stopala imaju adekvatnu potporu tijekom treninga i natjecanja, pa stoga odaberite odgovarajuće muške tenisice za trčanje u online trgovini ABOUT YOU.

Muške tenisice za trčanje: za muškarce s ciljem

Kada su u pitanju muške tenisice za trčanje, postoji nekoliko kategorija ili sportova koji spadaju u tu kategoriju. Tenisice za treking pogodne su za planinarenje, postoje posebne tenisice za hodanje, a tenisice za trkače i sprintere dizajnirane su s brzinom u vidu. Čak i ako ste još uvijek početnik u nekoj od različitih disciplina, bitno je da imate dobre muške tenisice za trčanje, koje će vam omogućiti siguran i udoban napredak u vašem hobiju. Treniranje i uživanje u novoj sportskoj aktivnosti jednostavno ne može biti zabavno uz bolna stopala i zglobove te mišiće koji se brzo umaraju. Koristite tenisice prilagođene vašem sportu koje se prilagođavaju povećanim zahtjevima planinarenja, šetnje ili trčanja i te što bolje rasterećuje vaš cjelokupni mišićno-koštani sustav. Kada planinarite kroz raznolik teren, vaša stopala trebaju dobru prozračenost, što bi trebali jamčiti prozračni gornji materijali i potplati. Osim toga, potplat mora dobro prianjati na razne površine, a cijela tenisica vam mora omogućiti udoban i stabilan hod. Tenisice za hodanje i trčanje moraju zadovoljiti iste zahtjeve. Pred njima se postavljaju nešto niži zahtjevi s obzirom na teren, ali zahtjevi za dobrom apsorpcijom udara utoliko su veći. U svakom koraku brojni veliki i mali mišići, zglobovi i tetive sve do leđa djeluju zajedno kako bi kretanje uopće bilo moguće. Kako biste unaprijed izbjegli bol i nelagodu, priuštite sebi i svom tijelu funkcionalne muške tenisice za trčanje.

Muške tenisice za trčanje u atraktivnom dizajnu za cool izgled

Nakon što se pozabavite pojedinačnim funkcijama za razne muške tenisice za trčanje, i dalje imate na raspolaganju širok raspon različitih dizajna. Tamo možete pronaći svoje omiljene boje ili se možete odlučiti za razne kombinirane muške tenisice za trčanje u prigušenim crnim, bijelim ili sivim tonovima. Bilo da preferirate živopisne boje ili prigušene dizajne, dobre muške tenisice za trčanje u atraktivnim dizajnima čekaju vaša stopala na online trgovini ABOUT YOU.

Omiljene modne marke u ovoj kategoriji
Omiljene boje u ovoj kategoriji
Druge zanimljive teme
Muške kategorije
Muške modne marke
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Najniža ukupna cijena u zadnjih 30 dana prije sniženja cijene.**Besplatno sa svih domaćih mreža. Za pozive iz inozemstva mogu se naplaćivati ​​naknade.***Sve cijene uključuju PDV.5) Za ovu promociju ne vrijede posebni uvjeti. https://www.aboutyou.hr/uvjeti-posebne-ponude