Kendall za ABOUT YOU - dostupno sada5

Samo još:00H00MIN00SEK
 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
Kravate za muškarce11

Pregledali ste sve proizvode u kategoriji Kravate

Otkrij ostale proizvode iz kategorije Kravate i dodaci

Kravata: Najotmjeniji modni dodatak za muškarce sa stilom

Kravata je najvažniji modni dodatak za muškarca, kojim može naglasiti svoj stil. Nošenje kravate obavezno je na mnogim događanjima, izostanak kravate može se smatrati nepristojnim. Gospodin sa stilom koji traži visokovrijedan dizajn i individualnu crtu znat će cijeniti značaj kravate. Jer odijela su klasična i često jednakoga kroja, isključivo se materijalom koji nosiš oko vrata možeš izdići iz mase i naglasiti svoj individualni karakter.

Kravate na ABOUT YOU – raznovrstan dizajn, izvedbe i materijali

Jednobojni modeli osvajaju jednostavnom elegancijom. Uz bijelu košulju možeš nositi boju po želji i uvijek ćeš biti prikladno odjeven. Modeli s uzorkom upadljivi su po svom posebnom dizajnu. Postoje kravate s uzorkom linija, s točkicama, otiskom munjica ili šarenim printom. Pri dizajnu kravate mašta ne poznaje granice. Modni dizajneri vole kravatu zbog brojnih mogućnosti kombiniranja. One se očituju već u odabiru materijala: Svilene kravate na glasu su kao posebno otmjene i ekskluzivne, povoljniji modeli načinjeni su od pamuka ili poliestera. Važno je da kroj pristaje osobi koja je nosi i da naglašava njezine prirodne prednosti. Trebao bi odlučiti preferiraš li uske kravate ili ti je draži široki model.

Čvor kravate – kraljevska disciplina koja nije važna samo za kravatu na vjenčanju

„Muškarac vrijedi onoliko, koliko vrijedi njegova kravata. Ona otkriva njegovo biće, u njoj se manifestira njegov duh. Duh muškarca očituje se u sposobnosti vezivanja kravate”, zaključio je već spisatelj Honore de Balzac. Čvor je važan gotovo koliko i dizajn i kvaliteta kravate. Vezivanje kravate umjetnost je za sebe i još se nitko nije rodio s tom sposobnošću. Pravilno vezivanje zahtijeva vrijeme, izdržljivost i spretnost. Brojni internetski videozapisi i upute korak po korak pokazuju različiti vrste čvorova. Neki od klasika čvorova su čvor „Pratt”, varijanta „Four-in-Hand”, čvorovi „Manhattan” i „Windsor”.

Kupnja kravate na ABOUT YOU

U potrazi si za visokovrijednom i modernom kravatom? Onda si kod ABOUT YOU na pravoj adresi. Mrežna trgovina u ponudi ima širok asortiman najrazličitijih varijanti i raznolik dizajn modnog klasika muške mode. Svejedno je tražiš li posebnu kravatu za vjenčanje ili samo kravatu za uredsku svakodnevicu: Ovdje ćeš zasigurno pronaći što tražiš! Naručiti možeš vrlo jednostavno uz samo nekoliko klikova mišem, a zatim će ti tvoj novi modni dodatak stići na kućnu adresu.