ABOUT YOU Awards: -20% EXTRA na SVE5

AYA20Aktiviraj kod za sniženje
Samo još:00H00MIN00SEK
Odjeća777
HOLLISTER Majica u crna / bijela, Pregled proizvoda

Novo

HOLLISTER

185,00 kn
Dostupne veličine: XS, S, M, L, XL, XXL
HOLLISTER Hlače u crna / bijela, Pregled proizvoda

HOLLISTER

265,00 kn
Dostupne veličine: 29-30, 31-32, 33, 34, 35-36, 38
HOLLISTER Hlače u crna / bijela, Pregled proizvoda

Novo

HOLLISTER

265,00 kn
Dostupne veličine: 31-32, 33, 34, 35-36, 38
HOLLISTER Cargo hlače u antracit siva / tamo siva / crna, Pregled proizvoda

HOLLISTER

339,00 kn
Dostupne veličine: 29-30, 31-32, 33, 34, 35-36
HOLLISTER Majica u crna / bijela, Pregled proizvoda

HOLLISTER

189,00 kn
Dostupne veličine: XS, S, M, L, XL, XXL
HOLLISTER Majica u crvena / crna, Pregled proizvoda

HOLLISTER

125,00 kn
Dostupne veličine: XS, S, M, L, XL
HOLLISTER Majica u crna / bijela, Pregled proizvoda

HOLLISTER

135,00 kn
Dostupne veličine: XS, S, M, L, XL, XXL
HOLLISTER Majica 'WEBEX' u siva, Pregled proizvoda

HOLLISTER

219,00 kn
Dostupne veličine: S

Hollister: jedan od top pet svjetskih teen brandova

Hollister Co., često reklamiran kao HCo., globalno je popularna modna marka za mlade djevojke i muškarce koja je u vlasništvu tvrtke Abercrombie & Fitch Co., a u 2019. godini uvršteni su na popis pet najboljih brandova odjeće za tinejdžere. Iako je kompanija osnovana tek prije dvadesetak godina, tvrtka-vlasnik Abercrombie & Fitch stvorila je izmišljenu povijest u vezi s osnivačem branda. Prema toj priči, John Hollister, emigrirao je iz New Yorka na područje današnje Indonezije, a po povratku u Kaliforniju 1922. godine, osnovao je ovaj ultrapopularni brand. No, prava je istina da je kompanija osnovana 2000. godine, a prvi su dućan otvorili u Columbusu, Ohio. Uskoro nakon prvoga, uslijedila su još četiri otvaranja u SAD-u. Saznaj odmah što je sve ABOUT YOU online shop pripremio za tebe - baci oko na ponudu!

Hollister je uvijek dobar odabir za mlade

Hollister je brand koji je iznimno popularan među mlađom populacijom, posebice srednjoškolcima i studentima koji njeguju moderni, urbani look i vole majice s natpisima i one raznih uzoraka, mladenačke ali elegantne košulje te ugodne i trendy trenirke. Djevojke koje su u potrazi za veselim i šarenim haljinama, tunikama ili suknjama, često se okreću Hollisteru jer znaju da s njim ne mogu pogriješiti. Zanimljivo je da za oglašavanje često uzimaju i plus size modele koje s ponosom nose njihovu liniju, a kroz kampanju se vrlo lako može shvatiti glavna poruka: u lijepoj odjeći i s velikim osmijehom na licu, lako ćešsvladati svaku prepreku koja ti se nađe na putu. Zato brzo odaberi svoje komade na ABOUT YOU i koračaj hrabro naprijed u svakome trenutku.

Hollister kao podsjetnik na američke plaže

Abercrombie & Fitch izvorno su bili zaduženi za dizajn svih Hollister dućana po trgovačkim centrima, a cilj im je bio da što više podsjećaju na vintage kolibe koje se mogu naći na američkim plažama. Vanjsko uređenje uključivalo je prozore sa škurama i zidove s kombinacijom svijetlih i tamnih uzoraka, a unutrašnjost trgovine uglavnom je uvijek skrivena od vanjskih pogleda. U kasnijim godinama, došlo je do redizajna izgleda, no i dalje se radi o dućanima koji su potpuno drukčiji od ostalih i ostavljaju poseban dojam na svakog posjetitelja. Danas postoji preko 500 lokacija u SAD-u gdje možeš kupovati Hollister brand, a nakon Amerike, najviše ih je u Ujedinjenom Kraljevstvu (30), a zatim slijedi Kanada s 11 lokacija. No, ne morašna dalek put za uživanje u Hollisteru - dovoljno je da si ovdje na ABOUT YOU. Pogledaj našu ponudu i uživaj!

 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPost HR
*Najniža ukupna cijena u zadnjih 30 dana prije sniženja cijene.**Besplatno sa svih domaćih mreža. Za pozive iz inozemstva mogu se naplaćivati ​​naknade.***Sve cijene uključuju PDV.5) Ova posebna ponuda traje do 26.05.2022. (23:59). Više informacija o uvjetima posebne ponude nađi na: https://www.aboutyou.hr/uvjeti-posebne-ponude