Preskoči na glavni sadržaj

Pronađi najbolji kroj za sebe
Kako odabrati pravo odijelo

Pronađi najbolji kroj za sebe Kako odabrati pravo odijelo
Kako odabrati pravo odijelo171

Popričajmo o odijelima

Dobro odijelo je udobno, podiže tvoje samopouzdanje i ostavlja odličan prvi dojam. Što uzeti u obzir prilikom kupnje odijela? Tkaninu, sezonu i kroj. Kada je riječ o tkaninama, tri najčešće opcije su vuna, pamuk i lan. Vunena odijela su svestrana i savršena za nošenje tijekom cijele godine, topla su kad je hladnije i prozračna kada je toplije. Pamučna odijela su lagana, prozračna opcija za toplije vrijeme i ležernije prilike. Lanena odijela pravi su izbor za vruće dane, nude neusporedivu prozračnost i opuštenu, ležernu atmosferu. Dakle, bilo da se spremaš za službeni događaj ili jednostavno želiš poboljšati svoj svakodnevni uredski stil, odabir pravog odijela može biti od velike važnosti. Popričajmo više od pristajanju odijela.

Regular kroj

Odijela regular kroja imaju jednostavno krojenje koje je istovremeno udobno i elegantno. Dizajnirana su s malo više prostora oko bedara i ramena, osiguravajući lakoću kretanja. Rukavi sakoa i ramena su mekši, što doprinosi ukupnoj udobnosti. Odijela regularnog kroja savršena su za razne prigode, bilo da se radi o danu u uredu, zabavnoj proslavi, posebno u bezvremenskoj tamnoplavoj nijansi koja dodaje dašak sofisticiranosti. Zauzmi ležerniji pristup s uobičajenim krojem tako što ćeš sako kombinirati s trapericama ili chinos hlačama za pobjednički vikend izgled.

Slim kroj

Slim fit odijelo bezvremenski je klasik koji nikada neće izaći iz mode. Nudi najbolje od oba svijeta zahvaljujući svojoj sofisticiranosti i istovremenom udobnom nošenju. Struk je više naglašen s prirodnim pristajanjem na ramenima i prianja uz ostatak tijela, bez osjećaja ograničavanja. Hlače su sužene i slim što stvara uredan izgled. Idealan je za svaku priliku koja zahtijeva odijelo. Verzija u sivoj boji je poslovna i univerzalno je prikladna za sva godišnja doba. Želiš se obuči se sa stilom i sofisticirano? Slim kroj je pravi odabir.

Koji je tvoj izbor boja?

Kada je riječ o bojama koje nikad ne izlaze iz mode u svijetu odijela, to su plava i crna. Klasična plava bezvremenska je nijansa koja bez napora podiže samopouzdanje i svestrana je. Svestranost plave boje ne poznaje granice - iz dana u noć, s posla na predstavu, savršena je za sve prilike. Bezvremenska crna je oličenje sofisticiranosti. Odaberi crno odijelo za elegantan i uglađen izgled. Savršen za formalne događaje ili noćni izlazak u grad, crna donosi staloženost i eleganciju u svakom okruženju. Sa svojom bezvremenskom privlačnošću, crna ostaje glavna boja koja nadilazi trendove i sezone, osiguravajući da uvijek ostaviš moderan dojam.

Raúl - Classic Black Suit Look
Pronađi najbolji kroj za sebe Kako odabrati pravo odijelo