Otkrij našu LJETNU PROMOCIJU: Do -70%5

Muški novčanici 152
Prikaz
Sortiraj
Boja
Marke
Cijena
Materijal
 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPost HR

Novčanici: modni pratitelji za muškarca sa stilom

Novčanici su bitni i funkcionalni pratitelji u svakodnevnom životu, svakodnevno ga izvlačite u raznim situacijama, bilo u tramvaju, u supermarketu ili u menzi, svugdje treba. Novčanici stvarno olakšavaju život, u njima možete držati sve i svašta: gotovinu, kreditne kartice, vozačku dozvolu, razne iskaznice, važne bilješke. Osim funkcionalnog aspekta, muški novčanici također mogu biti i bitan modni detalj koji upada u oči pri svim tim nebrojenim situacijama gdje se izvlači novčanik iz džepa.

Muški novčanici: otmjeni, ležerni ili ekstravagantni

Modni ukusi su različiti. Novčanici muški također su iznenađujuće raznoliki. Kao pribor za muškarce postoji prikladan novčanik za svaki pojedinačni ukus. Za sve poslovne potrebe postoji odgovarajući model: veličine se kreću od malih do XXL. U svakodnevnom životu obično vam najbolje posluže praktični muški novcanici srednje veličine. Jednostavni crni kožni novčanik smatra se klasikom par excellence. Izgleda šik u vašem džepu i savršeno se slaže s bilo kojom torbom u pogledu boje. Uz to, crna boja znači eleganciju, s ovim izborom zajamčeno nikada nećete pogriješiti. Smeđi i sivi modeli također su popularni zbog svoje bezvremenske lijepe boje. Novčanici muški u boji postavljaju živopisne naglaske i pružaju veseli kolorit i u najtmurnijim danima.

Novčanici muški s zaštitom od gubitka i krađe

Džeparoši ne vrebaju samo na godišnjem odmoru, u vašem gradu i u ostalim sezonama postoje lopovi koji samo mjerkaju vaš novac. Novčanici muški mogu spriječiti krađu, jer najvažnije dokumente i novac možete čuvati u komprimiranom obliku. Brojni odjeljci koje imaju ti novčanici olakšavaju organizaciju, a čvrsto zatvaranje osigurava da ništa ne ispadne. Kovanice se lako gube, no ako ste opremljeni praktičnim novčanikom imate sve na svom mjestu. S vlastitim sustavom klasifikacije kovanica sigurno nećete tako brzo izgubiti svoj vrijedni novac. Čak će i lopovi brzo vidjeti da nemaju šanse ako se brinete o svojim stvarima. Pri izboru novčanika, bitan faktor je još i sam materijal. Najbolji materijali, poput kvalitetne kože ili poliestera, uvijek će osigurati visoku kvalitetu i izdržljivost. Tako će vaš svakodnevni pratilac dugo ostati s vama! Komadi u raznolikim varijantama odabranih brandova dostupni su na internetskoj trgovini ABOUT YOU.

Omiljene modne marke u ovoj kategoriji
Omiljene boje u ovoj kategoriji
Druge zanimljive teme
Muške kategorije
Muške modne marke
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Najniža ukupna cijena u zadnjih 30 dana prije sniženja cijene.**Besplatno sa svih domaćih mreža. Za pozive iz inozemstva mogu se naplaćivati ​​naknade.***Sve cijene uključuju PDV.5) Za ovu promociju ne vrijede posebni uvjeti. https://www.aboutyou.hr/uvjeti-posebne-ponude