Preskoči na glavni sadržaj

Sve što trebaš znati
Vodič za veličinu traperica i trikovi

Sve što trebaš znati Vodič za veličinu traperica i trikovi
Vodič za veličinu traperica i trikovi992

Pronađi svoju savršenu veličinu

Tražiš savršene traperice? Lakše je reći nego učiniti – do sada! Znaš li da robne marke nude različite sustave veličina? Neki koriste međunarodni sustav veličina (XS, S, M, L, itd.), neki europski (EU 40 itd.), a treći američki u inčima, koji se temelji na omjeru struka i dužine. Nastavi čitati i saznaj kako najbolje pronaći svoju veličinu.

Kako se izmjeriti

Za određivanje veličine traperica, slijedi upute:

Opseg struka: mjeri oko svoje prirodne linije struka. Opušteno stani i mjeri izravno na koži.

Opseg bokova: Izmjeri oko najpunijeg dijela bokova. Nemoj previše zatezati metar jer bi traperice mogle biti preuske.

Unutrašnja duljina: Stani bez obuće, opušteno i ravno na podu. Ostavi razmak od oko 10 cm između stopala. Mjeri od unutarnje strane noge do kosti gležnja. Savjet: Za što točnije mjerenje, neka druga osoba preuzme mjerenje.

Pretvori cm u inče

Za sustav veličina predstavljen u inčima, trebaš samo pretvoriti rezultate mjerenja struka i duljine. Primjenjuje se sljedeća formula: 1 inč odgovara 2,54 cm. Utvrđene vrijednosti podijeli s 2,54 cm. Na primjer, mjera struka od 73 cm je 29 inča zaokruženo nagore, dok je mjera noge od 82 cm 32 inča zaokruženo na dolje. Tvoja idealna veličina traperica je stoga W29/L32. Ova tablica može poslužiti kao smjernica za određivanje tvoje veličine. Tablica veličina robne marke koja te zanima može ponuditi precizniju orijentaciju jer se veličine i pristajanje razlikuju ovisno o marki.

Sve što trebaš znati Vodič za veličinu traperica i trikovi

Neka široki i opušteni kroj traperica savršeno pristaje

Tvoje omiljene traperice više ne pristaju dobro? S ovim jednostavnim praktičnim trikovima možeš ponovno stvoriti savršene za sebe i to traje manje od 15 sekundi. Pogledaj video i vidi kako se to radi.

Napravi kratke traper hlače od svojih traperica

Stare traperice ti se više ne sviđaju, ali još ne želiš odustati od njih? Jednostavno, pretvori ih u kratke traper hlače! Pogledaj video i saznaj kako to učiniti.