Skip to main content

SVE MORA VAN! Do -80% EXTRA popusta na SVE!5

Samo još:00H00MIN00SEK
 Modna marka
Svi proizvodi od CAMP DAVID306

CAMP DAVID: visokokvalitetna muška odjeća za svakodnevni život

Marka CAMP DAVID osnovana je 1997. godine i nudi mušku casual odjeću koja je također dobro prihvaćena u profesionalnom kontekstu zahvaljujući brojnim kvalitetnim linijama odijela, dodataka i obuće. Ime CAMP DAVID izvedeno je iz seoske rezidencije američkog predsjednika. Budući da je brand osnovan otprilike u vrijeme dok je Clinton bio predsjednik, tvrtka je dobila i ime Clinton Großhandels-GmbH - marketinška strategija koja je dosad ostvarila zavidan uspjeh i raširila svijest o brandu diljem svijeta.

CAMP DAVID za muškarce: širok izbor casual i poslovne mode u izvrsnoj kvaliteti

Marka CAMP DAVID nudi kompletan muški modni asortiman, a osim izvrsne osnovne odjeće zastupljeni su i brojni komadi za posebne prigode. Kolekcije su izuzetno popularne i impresioniraju svojom raznolikošću, dobrim omjerom cijene i performansi te prikladnošću za svakodnevnu upotrebu. Mnogi istaknuti primjeri na nacionalnoj i međunarodnoj razini predstavili su brand u najboljem marketinškom svjetlu. Iako je brand dugo vremena bio dostupan samo u zapadnoj Njemačkoj, njegovo prisustvo u uspješnoj njemačkoj TV emisiji "Das Supertalent"" osiguralo je brzo širenje , voditelj Dieter Bohlen od tada je povezan s brandom. Uz košulje u svim mogućim varijantama, muškarci mogu pronaći šik i udobne pulovere, trenirke i kapuljače, kao i visokokvalitetna odijela prikladna za razne poslovne svrhe. Marka vas pouzdano prati u vašem svakodnevnom životu, bilo kod kuće, bilo vani tijekom sporta ili u svakodnevnom uredskom radu. Linije CAMP DAVID odjeće nadopunjene su izvrsnim kolekcijama obuće. Ovdje je fokus na sportskoj opremi u svakodnevnom životu, kroz ležerne i udobne tenisice i sportsku obuću.

CAMP DAVID: veliki modni planovi

Clinton Großhandels-GmbH ima sjedište u Hoppegartenu, Brandenburg, a CAMP DAVID moda sada se distribuira po cijeloj Njemačkoj, Europi i ostatku svijeta. CAMP DAVID modne linije osvajaju kroz udobnost nošenja, kvalitetne krojeve, boje i dizajn logotipa. Ležeran stav osnova je svih dizajna, zbog čega su kolekcije vrlo sportske. Mekani krojevi i odgovarajuće linije, sofisticirani koncept boja, udobne i funkcionalne tkanine - proizvodi koje nudi brand CAMP DAVID imaju puno prednosti. Bez obzira želite li svojoj garderobi dodati ležerni modni komad ili tražite nešto za posebne prilike, zasigurno ćete pronaći nešto za sebe u ponudi marke CAMP DAVID, koji je izvrsno zastupljen na online trgovini ABOUT YOU. Prolistajte našu ponudu proizvoda ovog višestranog branda i nađite odjeću i obuću koju ćete moći nositi u mnogim prigodama, mnogo godina zaredom. Uz CAMP DAVID možete biti sigurni da kupujete kvalitetu i udobnost koja traje.