Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od Colmar39

Colmar Originals – moda na talijanski način

Spontanost, očaravajuću svestranost i talijansku lakoću donosi brend Colmar Originals. Radi se o modi koja ti daje osobnost, koja je izdiže iz gomile. Za sve koji vole daleko i nepoznato i koji čeznu za novim pustolovinama i svježim vjetrom u kosi. Colmar ti nudi odjevne komade koje ćeš ponijeti na put. Započeli su s finim, laganim i talijanskim zimskim jaknama, u kojima ćeš zasjati tijekom hladne zime, a sada su dostupne i svježe ljetne kolekcije. Moda za pokazivanje osobe koja jesi, stvorena vizionarski, inspirirana Italijom jarkih boja i punom osjećaja.

S Mariom Colombom i brendom Colmar Fashion oko svijeta

Osnovan 1923. u Italiji, osnivač Mario Colombo već je tada pratio modne vizije, koje su vrlo brzo od brenda napravile pravu uspješnicu Colmar Original. Prije svega elegantne, ali funkcionalne jakne Colmar pomogle su mu doći do uspjeha. U međuvremenu postoje brojen varijacije odjevnih komada za muškarca i ženu. Ali svi slijede isti cilj: Moda bi trebala isticati karakter pojedinca, probuditi snagu koja živi u njemu kao i životnu radost i želju za otkrivanjem svijeta. A ti ovaj uspješan brend prenosi sve do danas. Brend iznimno cijeni zadovoljstvo kupaca i želi prije svega tu osobitost svoje marke pokazati prema van. U svakom odjevnom komadu brenda Colmar Original pronaći ćete certifikat koji pripada kampanji Certilogo. Kada se na njemu otisnuti kod upiše na internetsku stranicu, dobit ćeš certifikat o izvornosti i kvaliteti. Tako možeš biti siguran da si se odlučio za bezvremensku kvalitetu. No brendu nisu važni samo ugled i izgled. Osobitu pažnju polažu na pokretnost i funkciju zimskih kolekcija. Tako poduzeće pokazuje da nije važna samo vanjština, već i ono što je unutra i dokazuje da elegantna moda zaista služi svrsi. Naime, biti dobro opremljen u svakoj vremenskoj situaciji i tijekom svakoga doživljaja i pritom ne izgubiti na zabavi.

Pronađi i zavoli Colmar Originals u online trgovini na ABOUT YOU

Odsad ćeš talijansku laganu, ali snažnu marku Colmar pronaći na ABOUT YOU. Ovdje možeš pretražiti sve boje i oblike i odabrati točno ono što najbolje pristaje uz tvoj karakter. Svejedno jesi li muškarac ili žena, ovdje ćeš pronaći odgovarajuću odjeću za sebe. Uz nekoliko jednostavnih klikova na ABOUT YOU pronađi ono što tražiš. Pripremi se za svoje zimske pustolovine s funkcionalnim odjevnim komadima ili doživi svježe talijansko ljeto ispunjeno najrazličitijim bojama. Što god tražiš, pronaći ćeš to na ABOUT YOU. Budi svoj vlastiti kompas kroz svoj uzbudljivi život!