• Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite

Šalovi i marame - praktični modni dodaci

Tražiš li modni dodatak koji ujedno ima i važnu praktičnu svrhu? Ima li išta što bolje odgovara ovom opisu nego - šalovi i marame! Bilo da trebaš zaštitu od jakog zimskog vjetra, ili samo modni dodatak koji će upotpuniti tvoj izgled u omiljenoj jednobojnoj haljini, ABOUT YOU kolekcija šalova i marama oduševit će te raznovrsnošću dizajna, boja, motiva i materijala. Bez obzira na to koliko ih već imaš u ormaru, novi šalovi i marame uvijek su dobra ideja. Samim time, mogu poslužiti i kao odličan poklon tebi posebnoj osobi. Pokaži joj koliko je dobro poznaješ i odaberi savršen komad. Izbora ne manjka, a kupnja nikad nije bila jednostavnija - najljepši šalovi i marame sada su od tebe udaljeni samo par klikova!

Šalovi kao spas preko zime

Ako si ikad na zimski dan u žurbi zaboravila staviti šal prije izlaska iz kuće, vjerojatno te hladni vjetar vrlo brzo upozorio na taj propust i iznova te naučio koliko ti je šal potreban. Najtopliji šalovi su oni u čijem sastavu ima vune, no ako vuna nije omiljeni materijal tvoje kože, za tebe su u našoj ponudi dostupni i komadi mekših materijala. U svakom slučaju, ABOUT YOU neće dopustiti da se smrzneš! Također, ako se nas pita, toplina i udobnost ne isključuju odličan izgled, pa smo za tebe osigurali širok izbor modela, boja i uzoraka. Draži su ti šalovi neutralnih boja koje je lako iskombinirati? Ili si želiš neobičnim uzorcima razvedriti tmurne zimske dane? Kružni šalovi ili oni klasični na vezanje - imamo ih sve!

Marame kao lepršavi dodatak u toplijim danima

​Proljeće: priroda se budi i sve je iznova puno predivnih boja i veselih zvukova. Budi i ti u skladu s prirodom i unesi u svoj svijet dodatnu živost i optimizam uz marame iz naše ponude. Neovisno o tome koliko određena prilika od tebe zahtijeva formalni dress code, marame će ti pomoći svejedno izraziti svoj jedinstveni stil. Od dobro poznatog pamuka i nadaleko cijenjene svile, do vrlo ugodne i glatke viskoze, kod nas ćeš u svakom trenutku moći pronaći materijal marame po svom ukusu. Bilo da preferiraš trokutaste, pravokutne ili kružne, ni raznolikošću krojeva te nećemo razočarati. Marame ne moraš nužno vezati oko vrata: možeš ih omotati oko ručke omiljene torbe ili njima vezati kosu. Kako god da ih odlučila koristiti, želimo da naši šalovi i marame potaknu tvoju kreativnu stranu!