1. ROĐENDAN u Hrvatskoj! -20% EXTRA na SVE5

ABOUTYOUWoohooYOU
 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
Tenisice za žene3,232

Tenisice za svaku priliku

Kakav li su samo put prešle! Prvotno su bile namijenjene isključivo za sport i rekreaciju, ali već odavno tenisice su mnogo više od toga. Postale su obuća za svaki dan i sve prilike, za svakoga i svugdje, i to u svako doba godine. Nose se posvuda, ljeti i zimi, a pritom izgledaju fantastično: kad ih nose klinci, muškarci i žene, ali prije svega kad su tenisice na tvojim nogama. Imaš li možda već neke svoje favorite? Imaš? Odlično, ali uskoro bi ih mogla imati i mnogo više. Jer sada je pravo vrijeme da kreneš u potragu za svojim novim omiljenim parom tenisica. I to upravo ovdje, u našem online shopu ABOUT YOU.

Ženske tenisice- tvoje najbolje prijateljice

Svaka žena u svom ormariću s obućom uvijek ima barem jedan par. Pitaš se čega? Čizama, cipela s visokom petom, salonki? Ma ne, tako je to možda bilo nekoć davno, ali danas su tenisice ženine najbolje prijateljice.To je vjerojatno jedina vrsta obuće koju možeš nositi svaki dan, u gradu i prirodi, na poslu i u slobodno vrijeme, a da se pritom osjećaš dobro. Ideš u grad s prijateljicama? Obut ćeš tenisice, zar ne? U šetnju sa svojim psom? Naravno, ići ćeš u tenisicama. Trebaš samo skoknuti do ureda ili trgovine? Tu su, i opet, tenisice. Čeka te duga vožnja? Najbolje ćeš se, još jednom, osjećati u tenisicama jer su one jednostavno najudobnije. Zbog svega toga ne čudi da su baš one vjerojatno najviše rasprostranjena vrsta obuće na svijetu. I najviše cool.

Online tenisice za najbolji izbor

Današnji izbor tenisica bio bi još prije svega nekoliko godina- nezamisliv. Srećom za nas, danas su stvari dosta drukčije! Vrste, materijali, boje, oblici, gotovo je nemoguće nabrojati sve što se nudi na jednome mjestu. Tebi će zato najbolje biti da biraš tenisice online jer je to lako i brzo, a i zato što ćeš tako na najbrži i najjednostavniji način moći iz prve ruke odabrati onaj par koji ti najviše odgovara. Niske, visoke, kožne ili platnene, one koje se vežu ili samo navuku, različitih brendova kao što su Vans, Converse, Reebok, Adidas, Nike, Guess, Tom Tailor i mnogi drugi. A kad odabereš model tenisica, vrijeme je za novu slatku brigu: koju boju odabrati u moru njih? Hm, možda više njih, za različite prilike... Zašto ne? Trebaš biti otvorena za različite situacije i kombinacije, zar ne?! Uostalom, ti biraš!

Otkrij modele tenisica svojih omiljenih marki