• Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite

Niske cipele: udobne, svestrane i elegantne

U svemiru cipela sve je veći i svestraniji izbor niskih cipela za žene. To je svakako za pozdraviti jer se pomoću tog vjernog pratitelja možeš poput kameleona vješto prilagoditi svakoj prilici, a da pritom istakneš i svoju individualnost. Niske cipele enormno su popularne ponajviše zato što mlade žene danas sve više cijene i zahtijevaju udobnost. Ne čudi dakle da su cipele niske velika konkurencija ostalim cipelama. Važno je reći da one nisu samo udobne i svestrane, nego su i simbol modne profinjenosti, dobrog ukusa, a često i čiste elegancije.

Mnogo žena, mnogo stilova, mnoge cipele niske

S pravim parom niskih cipela dobit ćeš osjećaj stabilnosti i uzemljenosti, a da pritom ne moraš žrtvovati svoj individualni modni izričaj. Naime, niske cipele mogu se implementirati u svaki stil. Tako primjerice kombiniraj cipele na vezanje s tajicama i osjećaj se kao da si romantična duša u jesenskom Parizu. Ovaj model osobito je prikladan ako želiš pribjeći suzdržanijem, suverenom stilu koji je uvjerljiv upravo zbog jednostavnog dizajna. Uživaj u svom udobnom i praktičnom slip on pratitelju dok u ljetnim danima koračaš preko toplog asfalta na putu prema omiljenom kafiću. Ležerno, ali ipak elegantno. Espadrile su također istinski ljetne cipele. Budući da su izrađene od tkanine, savršeno se slažu s Jadranom i suncem. Za šetnju uz plažu posegnite za cipelama s podignutim pletenim potplatom u kombinaciji s ljetnom haljinom. Za puno udobnosti i stila preporučuju se svevremenske mokasinke. Odaberi svoje cipele niske s perforiranim uzorkom za dugi radni dan.

Prikladan stil od glave do pete uz cipele niske

Bilo da se odijevaš za posao, izlazak ili romantičnu šetnju, cipele niske su svakom modnom izričaju šlag na torti. Ako nosiš niske cipele obrati pažnju na to idu li na njih čarape, odnosno hulahupke ili ih je bolje nositi na bosu nogu. Također, jako je bitno da odabereš skladan ostatak odjeće. Važno je znati da niske cipele nisu idealan izbor za veliku hladnoću s obzirom na to da su ti gležnjevi u njima uglavnom otkriveni. S druge strane, u svim ostalim godišnjim dobima možeš u njima blistati do mile volje. Šavovi, materijali, kroj, dizajn potplata, vezice i potpetice, dovoljno je da je jedna karakteristika nekonvencionalna i isplivat ćeš u mnoštvu. Vješto naglasi svoje noge niskim cipelama sa zanimljivim uzorcima ili jarkim bojama. Kapica za nožne prste može primjerice biti istaknuta divljom zmijskom kožom. Mnoge ćeš varijacije pronaći u internetskoj trgovini ABOUT YOU. Zakorači sigurno u modni svijet obuće!