Rasprodaja za Majčin dan: Do -50% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK
 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite

Sunčane naočale - modni dodatak bez kojeg ne možemo

Vjerujemo da nećemo pogriješiti pretpostavimo li da su ti ljeti sunčane naočale omiljeni modni dodatak. Međutim, ni tijekom hladnijih godišnjih doba ne bi trebala zapostaviti brigu o svojim očima. S obzirom da je Sunce najbliže vidnom polju u jesenskim i zimskim mjesecima, a štetne UVA i UVB zrake utječu na tvoje oči i kožu oko njih, vrlo je važno biti odgovorna prema sebi i koristiti sunčane naočale tijekom cijele godine. Kupnjom odgovarajućeg modela ne samo da ćeš postići fantastičan izgled, nego ćeš i zaštititi svoje zdravlje. Kako bismo ti u tome pomogli, ABOUT YOU ti predstavlja svoju ponudu sunčanih naočala brojnih popularnih modnih marki. Na raspolaganju ti je čitav spektar modela, boja okvira i leća, kako bi u svakom trenutku mogla pronaći ženske sunčane naočale koje odgovaraju upravo tvom stilu i obliku lica.

Ženske sunčane naočale dizajnirane prema tvojim željama

Osim svjetskim modnim trendovima, dok smo stvarali našu kolekciju vodili smo se i mišlju da je svačiji modni ukus priča za sebe. Znamo da si jedinstvena i smatramo da svoju jedinstvenost ne smiješ zanemariti ni prilikom izbora sunčanih naočala. Ako si minimalistički nastrojena i htjela bi imati samo jedne ili dvoje sunčane naočale koje će se izvrsno uklapati u sve tvoje modne kombinacije, imaš sreće! Imamo pregršt modela sunčanih naočala u crnoj boji. S druge strane, ako želiš stvoriti vlastitu mini kolekciju sunčanih naočala u različitim bojama, i u tom slučaju si na pravom mjestu. Plavi, zeleni i zemljani tonovi samo su neki od onih koji će plijeniti tvoju pažnju prilikom pregledavanja naše ponude.

Pravi model sunčanih naočala za tvoj oblik lica

Jedna od rijetkih mana online shoppinga je ta što proizode ne možeš isprobati prije kupnje, a to je osobito problematično kada su u pitanju ženske sunčane naočale. Kako bismo ti olakšali odabir, evo par savjeta! Okruglim licima najbolje odgovaraju modeli naočala u obliku kvadrata ili pravokutnika, dok su za četvrtasti oblik lica idealan izbor veći okrugli modeli. Sretnice koje imaju ovalni oblik lica mogu bezbrižno nositi gotovo sve ženske sunčane naočale neovisno o modelu. Licima srcolikog oblika odlično pristaju manje sunčane naočale bez (velikih) okvira, a trokutastim licima pristajat će modeli s naglašenom gornjom polovicom okvira ili mačkasti oblici. Ukratko, zlatna pravila su da oblik naočala treba biti u kontrastu s oblikom lica, a veličina naočala u skladu s veličinom lica. Nadamo se da ćeš svoje nove omiljene sunčane naočale pronaći u našoj kolekciji!