Preskoči na glavni sadržaj

Do 40% EXTRA na premium modne marke5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od Desigual240

Desigual: najrazigraniji brand na svijetu

Poznat po ogromnoj kombinaciji boja i po razigranim uzorcima, modna marka Desigual jedna je od najpopularnijih španjolskih marki današnjice. Tvrtka ima trgovine u preko 72 zemlje širom svijeta i nastavlja rasti eksponencijalnim stopama. Sa sjedištem u živahnome gradu Barceloni, Desigual moto je, ni manje ni više, «Život je lijep»!
Kompaniju je 1984. godine osnovao švicarski dizajner Thomas Meyer dok je u svojim dvadesetima bio na Ibizi, a Meyer i danas jedini dioničar tvrtke. Njegova je želja bila stvoriti nešto drugačije što je odražavalo individualnost i jedinstvenost svake osobe, i to na način da njegova odjeća bude pristupačna svima. Od samih početaka, Desigual ima isključivo uzlaznu putanju i širi se po cijeloj Europi, ali i diljem SAD-a, Azije i Bliskog Istoka. ABOUT YOU nudi ti široki raspon ovih ultratrendi komada, stoga odmah baci oko na ponudu i kreni birati svoje favorite.

Desigual je brand stvoren za one koji se uvijek žele istaknuti u masi

Odvažna si, samouvjerena i ne pristaješ na kompromise? Voliš se isticati u masi i nikada ne prolaziti nezamijećeno? Desigual je prava robna marka za tebe! Bilo da trebaš novu majicu, večernju haljinu ili bluzu za odlazak na posao ili fakultet. Desigual trenutno ima više od 320 trgovina i prisutan je u mnogim svjetskim modnim prijestolnicama uključujući Pariz, New York, London i Berlin. A najbolje od svega je što je dostupan i na ABOUT YOU online shopu! Udobno se smjesti i kreni puniti svoju košaricu onim posebnim, fantastičnim proizvodima koji su već godinama uvijek u trendu i imaju odgovor na svaku priliku koja zahtijeva dobar outfit. Biraj pametno, nosi Desigual!

Desigual: uvijek pravi izbor za sve prilike

Šarenilo i hrabri dizajni marke Desigual ponekad su budile sumnju u mnogim ljudima iz modnog i poslovnog svijeta, odnosno bili su skeptični po pitanju dosezanja široke javnosti s obzirom na jedinstveni stil. Unatoč tome, tvrtka nastavlja rasti iz godine u godinu i konstantno okuplja sve veći broj ljubitelja ove neuobičajene marke koja je rezervirana za one koji znaju što žele i žive život punim plućima. Znaš li da je direktor kompanije jednom prilikom izjavio da im je cilj staviti barem jedan Desigual artikl u svaki ormar svijeta? Stoga, ako još nisi dio vesele Desigual obitelji, postani odmah član uz malu pomoć ABOUT YOU online shopa i razveseli se fantastičnim komadom (ili više njih!) koji će te garantirano usrećiti i tijekom najtmurnijih dana.