Preskoči na glavni sadržaj

Do 40% EXTRA na premium modne marke5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od ESPRIT1.245

Esprit: produkt dvoje supružnika

Jedan od najšarenijih svjetskih modnih brandova, Esprit, osnovan je od strane supružnika Susie i Douga Tompkinsa u Kaliforniji 1968. godine. Inspirirani revolucionarnim duhom 60-ih godina, brand je razvio jasnu filozofiju slavljenja stvarnih, "običnih" ljudi i zajedništva s ciljem da se svi prvo moraju osjećati dobro u svojoj koži kako bi, sukladno tome, i izgledali dobro. Također im je vrlo bitan i izgled svega što se povezuje s markom - od kutija za cipele, pakiranja proizvoda pa sve do etikete s cijenom. Pazi se baš na svaki detalj, a kupci uvijek primijećuju i jedinstveni izgled svih proizvoda. Putem boja, spontanosti i nenadmašnog dizajna, Esprit u potpunosti dočarava pravi i autohtoni kalifornijski stil života. Pretraži cjelokupnu ponudu na online shopu ABOUT YOU i provjeri što ti sve nedostaje u ormaru.

Esprit kao preteča održivosti

Priča o uspjehu Esprita temelji se na svakodnevnom uveseljavanju svojih kupaca kroz opuštene, visokokvalitetne komade odjeće i pažljivo odabrane modne dodatke, a tvrtka istodobno ostaje vjerna svojim trima temeljnim vrijednostima: održivosti, jednakosti i slobodi izbora. Početkom 90-ih godina prošloga stoljeća, puno prije nego što je "Eco Fashion" postao moderan, Esprit je prezentirao svoju prvu kolekciju izrađenu od 100% organskog pamuka i predstavio je vlastiti tim umjesto regularnih modela kroz njihovu "Kampanju stvarnih ljudi" - zaposlenici oduvijek igraju važnu ulogu u nastajanju, razvitku i napredovanju branda, te su postali i zaštitna lica prilikom oglašavanja. Esprit predstavlja ljude onakvima kakvi jesu, a to je potez koji ih čini drugačijima, autentičnijima i bližim kupcima. "Kampanja stvarnih ljudi" bila je početak novog načina komunikacije, a tome su principu ostali vjerni sve do danas.

Esprit je jednostavno nepogrešiv izbor za mlade

Bilo da tražiš klasične komade odjeće za odlazak na kavu u grad s društvom, žuriš na fakultet ili imaš dogovoren razgovor za posao, ili ti ipak možda treba nešto svečanije i ozbiljnije za određenu posebnu priliku, Esprit nudi zaista bogatu kolekciju kako za žene tako i za muškarce, a tu je naravno i linija za naše najmlađe. Ako težiš jedinstvenosti, zanimljivim krojevima i jedinstvenom, posebnom stilu, na pravome si mjestu. Prelistaj cjelokupnu online ponudu na ABOUT YOU i izaberi nove komade koji ti nedostaju u tvojoj kolekciji. Odvaži se i odluči se baš za Esprit - modnu marku koja usrećuje svoje kupce već više od pedeset godina. Budi u trendu i izgledaj moderno i fenomenalno. Baš svaki dan u tjednu.