Skip to main content

SVE MORA VAN! Do -80% EXTRA popusta na SVE!5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od NAPAPIJRI15

Napapijri kao sinonim za putovanja i avanture, ali i brigu o okolišu

Iako ga mnogi povezuju s Finskom zbog samog imena tvrtke koja upravo na finskome jeziku znači Arktički krug, Napapijri je poznati talijanski premium marka ležerne sportske i casual odjeće u vlasništvu VF Corporation. Izvorno su proizvodili torbe za planinarenje i penjanje, a sada su specijalizirani za vrhunsku odjeću za muškarce, žene i djecu, kao i za dodatke, obuću i torbe. Posao se razvio od jedne trgovine u talijanskoj regiji Valle d'Aosta u 1987. godini, a danas je Napapijri prisutan u 175 vlastitih trgovina i na više od 2 000 prodajnih mjesta širom svijeta. Putovanja, avantura i briga o okolišu lajtmotivi su ove kompanije i pojmovi koje najčešće promoviraju u oglašavanju. Pogledaj odmah Napapijri ponudu na ABOUT YOU i izaberi nešto za sebe od ovog fantastičnog i uvijek modernog branda.

Napapijri kombinira visoku kvalitetu i najmoderniju tehnologiju

Asortiman Napapijri marke uključuje udobnu i toplu odjeću za žene i muškarce u mnoštvu modela i boja, te atraktivnih dizajna. Ljubitelji ove marke najviše cijene činjenicu da su im modeli prikladni za sport, ali i za svakodnevne, neformalne situacije. Zvijezda njihovih proizvoda svakako je Napapijri jakna koja dolazi u više modela, no ono što im je zajedničko su visokokvalitetni i visokotehnološki materijali koji savršeno zadržavaju toplinu i štite od vjetra i oborina. Osim jakni s prednjim zatvaračem ili onima koje se oblače preko glave, u Napapijriju se možeš počastiti i nevjerojatno udobnim hoodicama, majicama kratkih rukava, ali i visokokvalitetnom obućom. Jesmo te nagovorili? Baci odmah oko na kompletnu ponudu putem ABOUT YOU shopa i bezbrižno uživaj u hladnijim danima u Napapijriju!

Napapijri i brojne suradnje

Zanimljivo je da su se osnivači tvrtke odlučili odabrati finski naziv i logo s ciljem naglašavanja važnosti doprinosa finskih istraživača za otkrivanje brojnih nepoznatih područja na sjeveru. Napapijri jako voli i suradnje. Primjerice, 2002. godine udružili su se s Karlom Lagerfeldom za posebno izdanje jakne Skidoo, a japanski dizajner Yoshinori Ono dizajnirao je posebnu liniju odjeće za Napapijri 2010. godine koja je označena kao "66°33 'Special Project" . Brojevi su se odnosili na geografsku širinu Arktičkog kruga. Također, Napapijri podržava brojna putovanja, istraživanja i ekspedicije, a 2008. godine, na proslavi otvaranja trgovine u Milanu, udružili su se s fotografom i avanturistom Sebastianom Copelandom koji je u trgovini predstavio izložbu fotografija pod naslovom "Antarktika: Globalno zatopljenje". Prihod od prodaje fotografija otišao je u Global Green USA, američku podružnicu Green Cross International.