Preskoči na glavni sadržaj
Svi proizvodi od Pepe Jeans475

Pepe Jeans London je brend za sve ljubitelje trapera

U skladu sa svojim imenom, Pepe Jeans radi s elegantnim tonovima plave boje, različitim načinima ispiranja i obradama visokovrijednog trapera. Marka je već odavno diljem svijeta jedan od omiljenih brendova odjeće od trapera. Sve je počelo na jednoj londonskoj tržnici, na kojoj su tri brata imala svoj štand s odjećom i gdje su 1973. Otvorili trgovinu da bi prodavali uzbudljive traperice, koje su trebale odskakati od anonimnih traperica masovne proizvodnje. Pepe Jeans London do danas cijeni individualne traperice koje su mnogo više od pukog pratitelja u svakodnevici. Osim dizajna, do izražaja osobito dolazi mekana kvaliteta materijala koji jamče ugodan osjećaj nošenja. Ipak, se modna linija od svojih početaka nešto promijenila pa tako da Pepe Jeans danas ne proizvodi samo hlače, već dizajnira, uz ostalo, i kvalitetne Pepe Jeans jakne, pulovere, majice, haljine, košulje i bluze. U odjevnim komadima najčešće se može pronaći neki ton plave boje koji podsjeća na podrijetlo marke i tako stvara decentnu prepoznatljivu značajku. U klasičan plavi dizajn i zagasite boje miješaju se odjevni komadi u blještavim bojama i tvore veseo izgled.

Traper za žene u mrežnoj trgovini Pepe Jeans u popularnim krojevima

Za žene postoje različiti krojevi traženih traperica marke Pepe, prilagođene svakom tipu i skrojene za razne kombinacije. Hlače Slim-Fit uskog su kroja i spretno ističu noge. Traperice Boyfriend ležernog su kroja i pobrinut će se za opušten izgled koji uz prikladan gornji dio ipak djeluje ženstveno, a klasične traperice ravnog kroja Straight-Leg obavit će noge zaigranom ženstvenošću. Traperice Bootcut šire se prema dolje, a slatke tregerice apsolutno privlače pažnju i ponovno su u trendu. Hlače brenda Pepe Jeans London ugodno stoje na stražnjici i laskaju figuri. Elegantne bluze i tunike sa svojim blagim bojama savršeno pristaju uz različite hlače Pepe Jeans i kreiraju nježan stil koji ističe ženstvenost i stvara dugotrajnu radost. Istim stilom haljine svježih boja laskaju tenu. Ne samo lijepe jakne od trapera, već i jakne za prijelazno razdoblje i parke zastupaju klasičnu eleganciju brenda i preko lagane odjeće djeluju kao da su iz sna.

Muški trendovi brenda Pepe Jeans London za snažne muškarce

I svi muškarci pronaći će nešto među odličnim krojevima traperica Pepe Jeans i mogu birati između ležernog kroja hlača Tapered-Legs, Slim-Fit, traperica užeg kroja ili Straight-Legs, hlača ravnog kroja. Različiti načini ispiranja i bojenja traperica marke Pepe za svaki odjevni stil imaju odličan izbor plavih tonova. Kvaliteta je mekana na dodir i pruža optimalnu udobnost nošenja. Muževno dizajnirane majice još su jedna posebnost za muškarce. Elegantni i jarki tonovi boja uz moderne printove ili logotip brenda stvaraju uzbudljive komade za razne prilike. Ljubitelji košulja i muškarci koji u elegantnoj situaciji žele pokazati moderan i samouvjeren nastup, pronaći će svoju novu najdražu košulju kod brenda Pepe Jeans. Za svaku prigodu dostupne su, kako za muškarce, tako i za žene, odgovarajuće tenisice Pepe Jeans, Pepe Jeans sandale ili Pepe Jeans čizme, pri čijoj se izradi naglasak stavlja na kvalitetu, jednako kao i pri izradi traperica Pepe Jeans.