Preskoči na glavni sadržaj
Prijava
Lista želja
Košarica
 Modna marka

Tamaris: cipele s jedinstvenim patentom

Tamaris je poznata njemačka marka ženske obuće koji je poznat u cijelome svijetu po svojoj kvaliteti i udobnosti u kombinaciji s s modernim dizajnom. Ono po čemu je karakterističan, njihov je patentirani AntiShokk sistem koji Tamaris marka čini jedinstvenim u cijelome svijetu. Glavna je prednost tog sistema ublažavanje pritiska težine tijela na petu tijekom kretanja. Tamaris cizme imaju savršen omjer cijene i kvalitete i zbog toga su iznimno popularne širom svijeta, a svojim šarolikim asortimanom, modelima i bojama privlače jednako mlađe žene, kao i one u najboljim godinama. Ako još nemaš svoj par ovih fenomenalnih cipela, ne brini: na pravome si mjestu. Odmah navali na online ponudu koju ti je pripremio ABOUT YOU i želimo ti sretno hodanje!

Tamaris kombinira vrhunsku kvalitetu, inovacije i izgled

Tamarisova formula za uspjeh jednostavna je koliko i genijalna, a svake sezone stvaraju raznoliku paletu modela cipela koje jedva čekaju da ih otkriju žene koje prate trendove. Ako tražiš posljednji krik mode izravno s modnih pista, ležerne, casual tenisice ili si fan klasike, Tamaris ima rješenje za sve.
Uvijek su korak ispred svih u pogledu procesa optimizacije i inovacija i u potpunosti zadovoljavaju potrebe svojih kupaca. Savršeno pristajanje, optimalna udobnost i pouzdana kvaliteta glavni su prioriteti Tamarisa. Marka nudi impresivnu kvalitetu s tehnologijama razvijenima posebno za žene, a koriste se u mnogim različitim modelima. Nikad nije kasno za počastiti se ovom fantastičnom markom; tvoja će ti stopala biti vječno zahvalna kad isprobaju ovu posebnu formulu koju nema nijedna druga modna marka, stoga pogledaj odmah ABOUT YOU ponudu.

Tamaris ima rješenje za svaki outfit

Niti jedna žena ne može zamisliti život bez modnih cipela i ni s kojim drugim predmetom žene nemaju takvu emocionalnu vezu kao sa svojim cipelama. Balerinke, salonke, čizme ili tenisice - svaka odjevna kombinacija je drugačija i zahtijeva posebnu obuću. A Tamaris je uvijek pravi odgovor na svaki outfit koji inskombiniraš. Udobnost nošenja, praćenje trendova i izniman omjer cijene i performansi spajaju se u Tamarisu i čine savršenu simbiozu. Zanimljiva je činjenica da je više od 90% Njemica upoznato s ovim brandom, a svaka druga posjeduje barem jedan njihov par. Tamaris se također prodaje na međunarodnoj razini u više od 70 zemalja i jedna je jedna od vodećih europskih modnih industrija. Pridruži se milijunima prezadovoljnih žena, odmah baci oko na bogatu ABOUT YOU ponudu i garantiramo da ćeš se uvijek vraćati po još novih cipela za sebe!