Preskoči na glavni sadržaj
Svi proizvodi od THE NORTH FACE312

THE NORTH FACE: kompletan sportski outfit

Bavljenje sportom jedna je od najvažnijih aktivnosti: osim što pomaže održavati dobru tjelesnu kondiciju, sport nas puni energijom i osnažuje nas za lakše obavljanje svih svakodnevnih zadataka. Ako preferiraš trčanje, planinarenje ili možda samo hodanje, bitno je da ti cijelo vrijeme bude udobno. THE NORTH FACE može se pobrinuti za tvoj kompletan outfit: od jakni, majica, hlača, trenirki, ma što god ti može zatrebati. Kompanija koja je pomogla brojnim istraživačima da dosegnu najviše vrhove na svijetu, osnovana je prije više od pedeset godina od strane dvojice zaljubljenika u planinarenje koji su odlučili pokrenuti maleni dućan za sve koji dijele njihovu strast. THE NORTH FACE modna je marka koja uspješno kombinira dizajn i kvalitetu, stoga odmah istraži sve što ti nedostaje u ormaru i kreni u nove izazove. THE NORTH FACE uvijek je pravi izbor.

THE NORTH FACE je «must-have» za sve prave istraživače

THE NORTH FACE brend je koji bira svatko tko voli istraživati prirodu i neprilagođene terene. Osim odjeće, ovaj brend poznat je i po proizvodnji ruksaka i torbi za planinarenje gdje možeš spremiti sve essentialse za tvoju avanturu, a najbolje od svega je što se radi o kompaniji koja drži do najmanjih detalja i ne prepušta ništa slučaju: osim besprijekorne kvalitete, THE NORTH FACE također pazi i na izgled svojih proizvoda, stoga pruža ogromnu paletu boja i uzoraka. Tko kaže da sportska oprema mora biti jednolična i dosadna? THE NORTH FACE potpuno pobija tu tvrdnju: baci oko na kompletnu ponudu koju ti je pripremio ABOUT YOU i uživaj u svojim novim komadima uz koje će i najveći uspon postati lakši! Pogledaj odmah kako izgleda predanost pomicanju granica inovacija i dizajna.

THE NORTH FACE: nikad ne prestaj istraživati

Osim odjeće i sportskih dodataka, THE NORTH FACE je početkom 21. stoljeća pokrenuo i vlastitu liniju obuće za trekking i trčanje kako bi i onim najzahtjevnijima omogućili oblačenje «od glave do pete». Više nema opravdanja za odgađanje sportskih aktivnosti. Uz THE NORTH FACE svatko može pomicati svoje granice istraživanja i avantura. Ova je kompanija prvi izbor nekih od najuspješnijih svjetskih penjača, planinara, skijaša i snowboardera, stoga je pravo vrijeme da se priključiš svima koji sportom pomiču svoje granice i uživaš u THE NORTH FACE modnome brendu. Znaš li da je njihov moto: «nikada ne prestaj istraživati»? Priključi se ogromnoj THE NORTH FACE obitelji diljem svijeta, izaberi sve što ti nedostaje u ormaru putem ABOUT YOU online shopa i želimo ti pregršt zanimljivih sportskih aktivnosti!