Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK

Cipele Birkenstock: udobno i moderno kroz dan

Jednostavno klizni u njih i satima hodaj kao po oblacima – to su cipele Birkenstock. Sandale poduzeća bogate tradicije odavno su poznate po svojoj vrhunskoj kvaliteti, fascinantnoj dugoročnosti i visokoj udobnosti nošenja. No cipele Birkenstock ne oduševljavaju samo svojim funkcionalnim i kvalitativnim značajkama. Osobito zadnjih godina klasične sandale slave svoj iznimno uspješan povratak. Decentni dizajni toplih tonova ili modeli u aktualnim metalnim bojama pritom dokazuju da mogu biti apsolutno moderni. Cipele Birkenstock za žene optimalno se mogu kombinirati s mnogim modernim izgledima. Tipičan plosnati oblik sandala Birkenstock sa širokim, udobnim remenjem pritom se savršeno slaže s trendi, skandinavskim stilovima, koji osvajaju modni svijet svojom jednostavnošću i čistim, jasnim dizajnom.

Fascinantna priča tradicijskog poduzeća Birkenstock

Tradicijsko poduzeće Birkenstock svoje cipele proizvodi već više od 230 godina. Zaista impresivan uspjeh koji pokreće jedinstvenu kvalitetu i čini obuću omiljenom. Uspješna priča započela je kada je Johann Adam Birkenstock 1774. upisao svoju postolarsku radnju u crkveni arhiv grada Langen-Bergheim/Hessen. Konrad Birkenstock pokrenuo je 1896. proizvodnju uložaka za ležište. Na mnogim je putovanjima predstavio svoj model na stručnim predavanjima o zdravoj obući. Time je postavljen temelj uspješnog poduzeća koje otada stoji za kvalitetnu obuću koja brine za vaše zdravlje. Oblik cipela Birkenstock odgovara prirodnom obliku ljudskog stopala i na taj način osigurava poznatu udobnost nošenja. Brend se pored zdravstvenih aspekata brine i za okoliš i aktivno se angažira oko svjesnije brige za okoliš. Ljubav prema detaljima i puristička priroda od svake cipele Birkenstock napravit će pravo remek-djelo. Raznolika, moderna, a ipak tradicionalna obuća dostupna je za djecu, žene i muškarce. Time Birkenstock opskrbljava čitavo tržište i svojom jedinstvenom filozofijom i kvalitativno visokovrijednom obućom oduševljava mlade i stare, dame i gospodu, kupce s razvijenom sviješću o okolišu i modno osviještene fashioniste.

Cipele Birkenstock: Pronađi online odgovarajuće sandale za sebe

Jesu li te se dojmili jedinstvena priča o uspjehu i odlična filozofija brenda zvučnog imena? Onda još danas u mrežnoj trgovini ABOUT YOU istraži raznolikost cipela Birkenstock. Koji model želiš? Klasični, jednostavni model obuće sa širokim remenjem imena Arizona? Trendi japanke poznate kao Gizeh? Ili ipak isprepleteno graciozno remenje? S malim upadljivim detaljima, kao što su nitne? Topli i zemljani tonovi ili su ti draže blještave metalne boje? Na stranicama ABOUT YOU pronaći ćeš sve modele brenda Birkenstock. Jednostavno poklikaj asortiman cipela Birkenstock i pusti neka te inspirira nevjerojatna kreativna raznolikost klasičnih sandala! I oni koji su u potrazi za sniženjima pronaći će nešto za sebe u rasprodaji sandala Birkenstock!