Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od COLUMBIA116

Columbia Sportswear: outdoor odjeća za avanturiste

Sjedinjenje s prirodom, testiranje granica, suočavanje s izazovima, svladavanje prepreka - to je ono što modna marka Columbia Sportswear zastupa sa svojim sportskim i outdoor kolekcijama. Iznimno funkcionalna i kvalitetna obuća i gornja odjeća u ponudi ovog branda posebno je izrađena za razne aktivnosti u prirodi ili tijekom sporta. Columbia koristi najmoderniji tehnički tekstil koji zbog svojih posebnih svojstava štiti od vjetra i vremenskih prilika i pritom je udoban za nošenje. Raznolikost je također glavni prioritet marke Columbia, njihove jakne i prsluci, košulje, proizvodi od flisa, hlače i kratke hlače, cipele i modni dodaci za žene, muškarce i djecu čine sastavljanje pouzdanog outfita dječjom igrom.

Columbia outdoor odjeća - kvaliteta od 1938. godine

Osnovana u Portlandu u SAD-u 1938. godine, mala obiteljska tvrtka Columbia u početku je proizvodila samo šešire. No, nakon što je došlo do problema u proizvodnji zbog problema s isporukom, uprava tvrtke odlučila je proširiti proizvodnju na sportsku i outdoor odjeću kako bi mogla ponuditi širi asortiman proizvoda i tako postati neovisnija od dobavljača. Marka Columbia Sportswear proslavila se visokokvalitetnom ribarskom odjećom, a ime je dobila po obližnjoj rijeci. Od samog početka, ovaj inovacijama sklon brand usredotočio se na istraživanje novih materijala i stalno širenje svog asortimana. Rastuća popularnost sportova na otvorenom omogućila je da se ta ponuda konstantno širi i da njihova popularnost dobije maha. Danas Columbia Sportswear djeluje prema motu “isprobavati stvari”, odnosno isprobavati nove tekstile i dalje razvijati već isprobane proizvode. Cilj ovog branda je jasan: prvoklasna moda na otvorenom za aktivne ljude svih dobnih skupina. Ovdje su u prvom planu bezvremenski dizajni upareni s visokom funkcionalnošću, artikli koji su iznimno pouzdani, izdržljivi i kvalitetni. Ponuda ovog branda nije ograničena na samo određene sportove ili aktivnosti, već nudi raznoliku ponudu proizvoda, kako za šetnje gradskim parkom, tako i za penjačke ture u planinama. Mnogi dizajni su čak ponuđeni u plus veličinama, za savršeno pristajanje tijekom planinarenja, ribolova, treninga, putovanja ili zimskih sportova.

Columbia obuća i sportska odjeća u ponudi na internetskoj trgovini ABOUT YOU

U našoj ponudi na internetskoj trgovini ABOUT YOU možete pronaći velik izbor sportske odjeće marke Columbia. Osim toga, nudimo vam raznoliku ponudu Columbia obuće s kojom možete sastaviti savršen outfit za svoju sljedeću avanturu na otvorenom! Obratite pažnju i na artikle na sniženju u kategoriji RASPRODAJA. Dopustite da vas avanturistička, kvalitetna i funkcionalna ponuda ovog branda inspirira na daljnje poduhvate u prirodi!