Skip to main content

SVE MORA VAN! Do -80% EXTRA popusta na SVE!5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od Crocs161

Crocs: toliko udobne i lagane da ostavljaju osjećaj hodanja po oblacima

Crocs je američka tvrtka sa sjedištem u Niwotu u Koloradu koja proizvodi i prodaje istoimenu liniju obuće za žene, muškarce i djecu. Osnivači kompanije, Lyndon "Duke" Hanson i George Boedecker Jr. izvorno su osmislili Crocsice za brodsku upotrebu jer su napravljene od materijala koji se ne skliže na mokrim površinama. No, danas je Crocs postala marka koja se nosi na puno više mjesta od brodova – imajući u vidu njihovu udobnost i puno prostora za nožne prste, u toplim mjesecima ih svi nose na plažu, u šetnju sa psima ili do trgovine, a djeci su posebno zanimljive jer dolaze u mnogobrojnim bojama i uzorcima. Ako još nisi, pridruži se milijunima presretnih korisnika diljem svijeta i usreći svoja stopala koja će ti biti vječno zahvalna kada osjete kako je to hodati po oblacima.

Crocs u svim bojama koje možeš zamisliti

Iako postoje brojne teorije kako Crocs obuća nije baš posljednji krik mode, zaista ih obožavaju ljudi diljem cijeloga svijeta koji jedva čekaju da zatopli kako bi se mogli ubaciti u jedne od najudobnijih cipela ikada proizvedene. Njihova je tajna u fantastičnoj pjeni Croslite na koju ova kompanija ima ekskluzivna prava od 2004. godine. Klasični je stil dostupan u više od 20 boja, a većina se ostalih cipela proizvodi u paleti od četiri do šest boja. Crocs ima i svoj asortiman modnih dodataka – od dodatnih ukrasa za popularne natikače i sandale koji se dodaju na osnovni model, pa do linije torbica u raznim bojama, a 2008. godine ušli su i na tržište cipela za golf. Pogledaj odmah što sve ABOUT YOU ima u Crocs ponudi.

Crocs kao izbor broj 1 brojnih poznatih osoba

Godine 2020., kao odgovor na pandemiju koronavirusa, tvrtka je pokrenula "Besplatni par za zdravstvo", nudeći zdravstvenim radnicima besplatan par Crocs cipela. Osim doktora i sestara, Crocsice obožavaju i brojni celebrityji: George W. Bush, bivši predsjednik SAD-a, tijekom svoga mandata snimljen je u crnim klasičnim Crocs natikačama koje je iskombinirao s crnim čarapama, a nakon što je princ George, sin princa Williama i Kate Middleton snimljen na jednom humanitarnom događaju u plavim Crocsicama, prodaja ovog branda u tjedan je dana doživjela rast prodaje od preko 1500%! Ako još uvijek nemaš svoj primjerak ili je vrijeme da osvježiš svoj asortiman, na pravome si mjestu. Baci oko na sve što ti je ABOUT YOU online shop pripremio i pruži svojim stopalima užitak kakav zaslužuju.