Skip to main content

Otkrij naše SEZONSKE POPUSTE: Do -70%5


Karl Lagerfeld: sinonim za neprekidno postavljanje novih trendova

Karl Lagerfeld, osoba koja stoji iza istoimene marke, bio je zasigurno jedan od najkontroverznijih dizajnera u modnome svijetu. Navodno je rođen 1933. godine u Hamburgu, no cijeli je život inzistirao da nitko ne zna njegov pravi datum rođenja te da se ''nije rodio ni 1933. ni 1938. godine'' kako su mnogi pretpostavljali. Poznat po originalnim kreacijama, ekscentričnom dizajnu i stalnim otkrivanjem novih trendova, ovu modnu marku obožavaju brojni celebrityji A-liste iz cijelog svijeta - Keira Knightley, Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian i Beyonce samo su neka od ultrapopularnih imena koje su velike štovateljice ove modne marke. Balans između klasičnog i suvremenog utjecaja jedna je od glavnih odlika Karl Lagerfeld marke koji kroz svoje komade predstavlja notu rock-chica. Inspiriraj se kroz ABOUT YOU ponudu i počasti se odmah barem jednim Karl Lagerfeld novitetom.

Karl Lagerfeld ne ostavlja mjesta pogreškama

Jednako popularna među muškarcima i ženama, Karl Lagerfeld je marka koju nose odvažni i hrabri, oni koji točno znaju što žele od života, uživaju u kombiniranju naizgled nespojivih komada i potpuno su samouvjereni. Ako tražiš kombinaciju za odlazak na subotnju kavu prije ručka u centar grada ili ti treba smart casual look za važan poslovni sastanak s partnerima, ova marka nudi ti ogroman izbor za svaku priliku i ne ostavlja mjesta pogreškama. Gdje god da trebaš ići, u Karl Lagerfeld komadima nema ni najmanje šanse da ćeš proći nezamijećeno. Haljina ili hlače i košulja u kombinaciji s ultratrendy Karl Lagerfeld tobicom, ili pak udobna hoodica i šilterica – sve ti je dostupno na ABOUT YOU online shopu, stoga kreni s osvježivanjem svog ormara i uživaj u mnoštvu bezvremenskih komada!

Karl Lagerfeld: brand s kojim ćeš uvijek biti u centru pažnje

Marka Karl Lagerfeld pozivnica je za otkrivanje njegova osobnog svijeta i zagonetne ličnosti, oštroumnosti, kulturne vizije i vrhunske perspektive. Noseći ove komade, ljudima oko sebe prenosit ćeš besmrtni duh ove modne ikone i nadahnuća brojnih dizajnera. Danas, Karl Lagerfeld broji preko stotinu prodajnih mjesta širom svijeta, uključujući ključne lokacije u Parizu, New Yorku, Moskvi, Londonu, Dubaiju, Šangaju i, najbitnije, ABOUT YOU. Polako pregledaj kompletnu ponudu koju smo ti osmislili, i kreni kombinirati svoje outfite u kojima ćeš osvojiti svijet. Jedno je sigurno – u ovim komadima bit ćeš glavna zvijezda gdje god da se pojaviš i svi će pogledi biti upereni u tebe. Ako cijeniš modu i obožavaš spoj klasičnoga i modernog, biraj Karl Lagerfeld!