Preskoči na glavni sadržaj

Do 40% EXTRA na premium modne marke5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od LEVI'S1.147

Levi’s® 501® traperice su promijenile sve. Nastale prije 149 godina, ovaj legendarni kroj od uniforme je postao status prave ikone. Kako bismo proslavili naslijeđe epskog trapera, ove sezone udružili smo se s pet novih vizionara koji uistinu utjelovljuju duh 501® traperica, odajući počast paru koji je sve započeo.

Levi's® 501® - nosi Hailey Bieber

Hailey Bieber nije potrebno predstavljati. Manekenka, poduzetnica i YouTuberica krasila je naslovnice brojnih časopisa, vodila mnoge kampanje visokog profila i bolja je polovica najguglanijeg para na svijetu. Nakon što je prošlog proljeća pokrenula svoj uspješni YouTube kanal, Hailey je stekla još veći broj sljedbenika zahvaljujući svojim komičnim segmentima poput “Who’s in My Bathroom?,”, s gostima A liste na vrlo neočekivanom mjestu — Haileyna prostrana kupaonica nalik na spa. “Bila sam inspirirana da pokrenem svoj YouTube kanal jer sam osjećala da me ljudi zapravo ne poznaju”, objašnjava ona. “Osjećala sam kao da je ljudima to stvarno dalo uvid u to tko sam ja kao osoba, umjesto o tome tko sam ja u njihovom umu.”


Levi's, općeprihvaćeni sinonim za traper

Planetarno popularni američki brand odjeće, Levi's je najupotrebljivaniji sinonim za traperice na svijetu. Tvtka je osnovana sredinom 19. stoljeća kada je njemački imigrant Levi Strauss preselio iz Bavarije u San Francisco te je, zajedno s krojačem Jacobom Davisom iz Nevade, patentirao čvrste, izdržljive hlače koje su prvenstveno bile namijenjene rudarima, farmerima i drugim fizičkim radnicima. Platno za izradu traperica dolazilo je iz Genove koju su Amerikanci izgovarali "Džins", pa je upravo iz toga razloga, u današnje vrijeme, riječ jeans postala uvriježeno ime za traper hlače. Otkako su prvi puta izmišljene, Levi's traperice nikada nisu izašle iz mode, a svojim su modelima obilježavale i razne modne epohe. 60-ih godina 20. stoljeća, u sklopu hippy pokreta, trapezice su postale čak i simbol životne filozofije, a popularizaciji trapera do statusa ikone doprinijeli su i mnogi buntovnici poput Jamesa Deana i Marlona Branda.

Levi's od glave do pete

No, Levi's je ipak mnogo više od samo traperica. Riječ je o brandu čije komade nose djeca, žene i muškarci svih uzrasta i jednostavno je nepogrešiv izbor za svaku priliku. Bilo da se spremaš za neformalni izlazak s prijateljima u grad, poslovni sastanak ili možda izlazak na ispit, Levi's je uvijek dobar odabir. Od velikog izbora bezvremenskih traper košulja i jakni koje se mogu izvrsno kombinirati na hlače ili suknju, preko klasičnih majica i pulovera s natpisom, preudobne obuće i modnih dodataka - ovdje možeš pronaći apsolutno sve što ti je potrebno za izlazak iz kuće i garantirano nećeš pogriješiti. Inspiriraj se na ABOUT YOU i dopuni svoj ormar komadima koji će zauvijek biti u modi i uz koje ne postoji šansa da igdje prođeš nezamijećeno.

Cijeni modu, odaberi Levi's!

Danas se Levi's kolekcije prodaju na više od 50.000 lokacija u 110 država svijeta, a osim brojnih ultrapopularnih komada, poznati su i po svojoj dugoj povijesti brige za zajednicu i okoliš. Njihova je filozofija da se u svijetu trag ostavlja ne samo zbog onog što si postigao, nego i zbog načina na koji si izveo određenu stvar. Iz toga se razloga zaposlenici i uprava vode istim vrijednostima već gotovo 170 godina, a to su suosjećanje, originalnost, integritet i hrabrost. Ako cijeniš modu i želiš pokazati drugima da paziś na svaki detalj i znaš kako se utjelovljuje klasični američki stil s ležernosti, odaberi Levi's preko online shopa ABOUT YOU.