LJETNA RASPRODAJA: Uštedi do 70% odmah5

 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
 Modna marka

MAC – sportska, elegantna moda za ženski svijet

Lijepa moda umjesto dosade: To te očekuje kod njemačkog brenda MAC. Poduzeće MAC iz bavarske šume, točnije Rossbacha, osnovano je 1973. i otad kreira visokovrijedne i ekstravagantne traperice. Neobične kolekcije brenda poznate su po raznolikosti modnih stilova. Dizajneri su se oduvijek kreativnošću i modnim ukusom izdizali iznad konkurencije. Ženski svijet cijenu taj „individualni karakter” i sportske, elegantne linije dizajna brenda MAC, koji osvaja i svojom kvalitetom.

Tvoj jedinstveni izgled uz MAC

Savršen oblik, kvaliteta i modno aktualan dizajn hlačama MAC daju njihov jedinstven opušteni izgled. Jasnoća, sklad i sportska elegancija brendu su omogućili da postane jedan od najvažnijih brendova na njemačkoj modnoj sceni. Kreativni, moderni stilovi u međuvremenu su popularni i u inozemstvu: Danas se diljem Europe prodaje preko 5 milijuna hlača brenda MAC.

MAC je u svakoj situaciji uz tebe

MAC ti pruža velik izbor elegantnih, sportskih i odgovarajućih traperica. Bilo da ih nosiš u slobodno vrijeme ili na posao, ove savršene traperice uvijek privlače poglede. Lijepo je što se te hlače savršeno slažu s jednostavnom kratkom majicom MAC, a stil može postati poseban ako mu se doda „statement” lančić. Tako možeš dokazati svoje modno znanje. Savršen odnos cijene i kvalitete koji dobivaš u mrežnoj trgovini na ABOUT YOU samo je jedan od mnogih bonusa koje dobivaš ako svoje nove traperice MAC naručiš online. Što još čekaš? Tvoje nove traperice MAC gotovo su već u košarici, a za samo nekoliko radnih dana mogu biti na tvom kućnom pragu.