Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK
 Modna marka
Svi proizvodi od Revolution52

Revolution: spoj jednostavnosti i sportske elegancije

Revolution, urbani streetwear brand za mlade koji cijene jednostavnost i sportsku eleganciju, osnovan je prije nešto manje od 30 godina. Cijela je priča ustvari započela još1995. godine u danskom gradu Aarhusu - Christian Katballe i Palle Brunn Rasmussen dijelili su mišljenje da postoji potreba za stvaranjem novoga, jednostavnog i svakodnevnog branda ulične mode, te je iz toga razloga rođen Revolution. Ideja o osnivanju branda nikada nije bila baš uklesana u kamen i osnivači nisu imali neku važnu i čvrstu misiju da moraju osvojiti svijet svojim streetwearom, već su jednostavno krenuli izrađivati casual, opuštenu liniju odjeće s kojom su se i Christian i Palle poistovjećivali i koja je najviše odgovarala njihovom osobnom ukusu. Inspiraciju za Revolution crpili su kroz osobne hobije, situacije i preference poput sporta, skijanja, snowboardinga, skateboardinga, grafičkog dizajna, umjetnosti i arhitekture.

Revolution je odgovor na svaku dvojbu oko stylinga

U počecima se Revolution bazirao na stylish T-shirtovima koji su se lokalno proizvodili i osobno dostavljali u trgovine. Zarada im uopće nije bila na prvome mjestu - primjerice, neki su komadi bili rađeni u samo dvadesetak primjeraka. S vremenom su Revolution kolekcije obuhvatile više različitih odjevnih komada, a danas su u ponudi i hlače raznih boja, iznimno kvalitetne jakne, košulje raznih uzoraka i klasični puloveri koje svatko mora posjedovati. Spremašse u grad na kavu s društvom, na fakultet ili možda do ureda? Odluči se za Revolution - njihove ćeš komade vrlo lako iskombinirati s ostatkom stylinga koji ti je taj dan na pameti. Provjeri što sve možeš kupiti putem ABOUT YOU platforme i uživaj u ovim bezvremenskim komadima. Garantiramo da nećešpožaliti!

Revolution: ugrabi čim prije sve komade koji ti nedostaju

Ono što je zaista posebno kod Revolution branda je, zapravo, njihov potpuno simplificirani pristup uličnoj modi. Od samih se začetaka drže svoje prvotne ideje, a to je da se svatko tko nosi njihovu odjeću mora dobro osjećati u njoj. Nekada je manje ustvari puno, puno više, a Revolution to u potpunosti potvrđuje. Sad kad smo ti dokazali da je ovo brand kojim zaista moraš upotpuniti svoj ormar i koji možeš nositi u raznim svakodnevnim, ali i posebnijim prilikama, pogledaj što smo ti sve mi na ABOUT YOU odabrali i izaberi svoje favorite u svim kategorijama ovoga streetwear branda a mi ćemo ti ih vrlo brzo i na siguran način dostaviti na tvoj kućni prag. Uživaj u svojim novim Revolution stvarima i nosi ih s najvećim osmijehom na licu!Otkrij 25.11.2022 veliki Black Friday Sale. Tamo ćeš pronaći sjajne Black Friday ponude od Revolution.

-->