Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK
 Modna marka
Svi proizvodi od SAINT TROPEZ180

Moda Saint Tropez: Inovacija s južnjačkom elegancijom

Dašak južne Francuske je uz modu Saint Tropez u zraku. Brend je danska marka brze mode koja pripada grupaciji A/S. Francuski stil susreće se s danskom opuštenošću i tako oblikuje brend koji ne može biti ljepši. Individualnost ženstvenih stilova osvaja međunarodno tržište i kombinira osobitosti skandinavske trendi mode s duhom Francuske. Laganim materijalima, opuštenim krojevima i bojama, koje su blage poput ružičastih oblaka uvečer, Saint Tropez začarat će tvoj ormar haljinama i mnogim drugim divnim odjevnim komadima u trenutku. Dizajn ovoga brenda stvoren je za žene koje se svaki dan žele osjećati moderno. Brend kreira komade koje moraš imati te sezone, heroje za svaki dan i savršene kombinacije za zabave – pristupačna moda za svaku prigodu. Brend godišnje dizajnira šest „main collections” i dvanaest trendi „express collections”. Sve se dizajnira u Danskoj, a prodaje se u trgovinama diljem čitave Europe – uključujući 40 vlastitih trgovina Saint Tropez. Da bi se osjećala ugodno u svojoj koži, dizajneri rade s visokovrijednim materijalima i obrađuju ih u odjevne komade s upadljivim printovima i uzorcima, koji ipak ostaju decentno u pozadini i ne dominiraju tvoj stil. Ovdje su ti modni kreatori brenda Saint Tropez ostavili dovoljno prostora za igru da možeš razvijati i svoj dosadašnji modni stil. Lagani proljetni izgled s klasičnom majicom ili ljetna kombinacija s bluzama i tunikama za temperature iznad 30 stupnjeva? Ovdje je Saint Tropez Fashion stručnjak i pokazat će ti modu za mlade s poznatim modernim faktorom.

Saint Tropez oduševljava ženski svijet od 1986.

1986. rodio se danski brend, koji otad osvaja svijet svojom elegantnom, ljetnom i vrlo inovativnom modom. Cilj mode marke jasno je iskomuniciran skandinavskim izgledom i suvremeni stilom juga Francuske: „Naša je misija ispuniti želje mladih dama, koje uvijek žele biti odjevene u skladu s duhom vremena i znaju cijeniti ženstvene odjevne kombinacije s atraktivnim odnosom cijene i kvalitete.” Stoga dizajneri brenda Saint Tropez stvaraju aktualne trendove, koji se mogu iskombinirati s provjerenim krojevima pa tako nastaju potpuno novi stilovi. Bilo da više voliš jednostavne kombinacije ili se ipak voliš odjenuti upadljivije – ovdje ćeš pronaći elegantne svestrane talente, koji će ti relativno pojednostaviti svaku modnu odluku. Jer individualnost marke Saint Tropez skriva se u njegovoj opuštenoj eleganciji, koja se može naći u svakom sofisticiranom odjevnom komadu.

Moda Saint Tropez za najzahtjevnije

Gotovo svačiji modni ukus u ovim će kolekcijama pronaći pravi odgovor na svoje osobne potrebe. Prozračni pleteni gornji dijelovi ili divne ljetne haljine omiljeni su odjevni komadi koji obećavaju visoku udobnost, eleganciju i osjećaj života na jugu Francuske. Na ABOUT YOU pronaći ćeš golem asortiman marke Saint Tropez, koji samo čekaju da ih smjestiš na prikladno mjesto u svojoj garderobi. Odluči se za modne uspješnice u pastelnim tonovima ili svijetlim nijansama, koje apsolutno osvajaju suzdržanim šarmom. Radno vrijeme online za Saint Tropez? Mi ne znamo što je to – istražuj ovdje bez gledanja na sat!