Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK

Moda Wrangler: Udahni zrak slobode

Marka Wrangler nije samo sinonim za kvalitativno visokovrijednu odjeću od trapera, već i za neukroćeni osjećaj života koji naglašava vrijednost slobode. Ta izjava na prvu može zvučati malo pretjerano, ali je ipak tako. Odjeća tog brenda ima za cilj podržati te u svakoj životnoj situaciji i svakom mogućem trenutku. Ne radi se o odjeći koja izgleda dobro samo uz odgovarajuću njegu i u odabranim situacijama. Traperice Wrangler mogu ti posvuda biti vjerni pratitelji i preživjet će s tobom gotovo svaku avanturu. To je, naravno, moguće samo zato što su proizvodi kultne marke najviše kvalitete, a poduzeće usto raspolaže dugogodišnjim iskustvom u preradi visokovrijednih materijala. Dizajn poduzeća prilagođava se toj liniji. Usklađeni su i odjeći daju određenu autentičnost, koja pristaje uz filozofiju poduzeća. Uostalom, to ni u kojem slučaju ne vrijedi samo za traperice brenda Wrangler, već za čitavu paletu proizvoda, koja se širi iz godine u godinu.

Hlače Wrangle posebno za jahači rodea

Priča legendarnih traperica ne može se odvojiti od jahanja rodea. Jer 1946. poduzeće je koncipiralo kolekciju odjeće od trapera posebno za kauboje. Potom su zaposlenici brenda glasovali o odabiru odgovarajućeg imena brenda i odlučili su se za Wrangler, što je sinonim za kauboja koji radi. Proizvodi koji su na tržištu bili dostupni pod tim imenom brzo su se proširili osobito u rodeo sceni. To je za poduzeće imalo prednost da su proizvodi tako usput testirani za sve situacije. Jer za odjeću vjerojatno ne postoji veća provjera opterećenja od one do koje dolazi tijekom rada kauboja. Tako su dizajneri neprestano dobivali korisnu povratnu informaciju i u skladu s tim mogli su odgovarajuće poboljšati proizvode. Uspjeh traperica zaslužan je za to da se potom asortiman neprestano mogao širiti. Danas poduzeće Wrangler u ponudi ima potpunu kolekciju za žene i muškarce. Tako ne postoje samo traperice Wrangler, već primjerice i kratke majice, košulje i jakne kultnog brenda.

Internetska trgovina odjeće Wrangler: Potraži sada svoju kombinaciju na ABOUT YOU

Aktiviraj se i ti sada i pretraži velik izbor mode uspješnog brenda Wrangler na ABOUT YOU. Naš savjet pritom: Nipošto se ne moraš od glave do pete odjenuti u odjeću nekadašnjeg brenda za kauboje, ova se odjeća izvrsno može kombinirati s komadima koje već imaš u svom ormaru. I to je dio filozofije slobode poduzeća. Ne trebaš se obvezati, već imati hrabrost isprobati vlastitu stvar i kreirati nove stilove. Stoga si uzmi dovoljno vremena i pogledaj na ABOUT YOU koji komadi tradicijskog brenda Wrangler ti najbolje odgovaraju. Kada se jednom odlučiš, naruči iz mrežne trgovine Wrangler na ABOUT YOU iz udobnosti svog doma.