• Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite
Majice i topovi za trudnice420

Majica za trudnice - moderna moda za buduće majke

Buduća ste majka koja traži udobnu i trendovsku odjeću za trudnice? U tom slučaju je internetska trgovina ABOUT YOU pravo mjesto za vas. U našoj ponudi dostupne su majice za trudnice u mnogo različitih varijanti i dizajna. Razni trendy brandovi i širok spektar majica za trudnice u raznim dizajnima i bojama omogućuju da odaberete savršen model po svom ukusu. Majice za trudnice iz naše ponude odlikuju se visokom kvalitetom, udobne su za nošenje a istodobno sjajno izgledaju. Bez obzira preferirate li jednostavne i neutralne boje ili želite privući pažnju živopisnim uzorcima, pronaći ćete što tražite u našoj internetskoj trgovini.

Prekrasne majice za trudnice u mnogim varijantama

Već ponosno nosite trudnički trbušćić i sada tražite lijepe majice za trudnice koje će vas pratiti kroz cijelu trudnoću? Naša ponuda majica za trudnice ne samo da impresionira na vizualnom planu, već je prvenstveno udobna za nošenje i prilagođava sa vašim krivuljama kroz trudnoću. Majice za trudnice dostupne su u varijantama s dugim rukavom kada dođu hladnije sezone, te u varijantama s kratkim rukavima za vrijeme toplih ljetnih dana. Šareni printovi, veseli uzorci i trendovske boje stavljaju vašu bebu u središte pozornosti i pružaju joj dodatnu dozu vedrog raspoloženja . Ako vam se sviđa ženstven i razigran look, odaberite slatke cvjetne uzorke ili tople boje, poput drske ružičaste boje. Smiješne izreke ili cool slike također daju modnu izjavu i privlače pozornost na vaš izgled. Na online trgovini ABOUT YOU možete pronaći i nešto elegantnije modele za svečane prigode ili za sljedeću vrtnu zabavu, a možete se opremiti i ležernijim majicama za opuštenje i odmaranje. Bez obzira koji model majica za trudnice odabrali, s ovim razigranim i udobnim modelima uvijek ćete napraviti dobar odabir.

Vaša nova majica za trudnice: korisni savjeti i trikovi

Kako biste tijekom trudnoće mogle što duže nositi svoje nove majice za trudnice, trebali biste obratiti pažnju na elastične materijale i ne kupovati preuske majice. Majica za trudnice mora od početka biti malo šira i veća, jer će u budućnosti obujmiti sve veći trudnički trbušćić. Jednobojne majice posebice su prikladne za jednostavno kombiniranje s ostatkom vaše odjeće. Na primjer, u hladnije dane možete kombinirati majicu dugih rukava s toplim prslukom i već imate skladan sportski izgled. Provjerite našu ponudu majica za trudnice i jednostavno i lako naručite svoje nove omiljene majice za to posebno razdoblje. Majice u velikim veličinama takodjer su sjajna opcija.