Preskoči na glavni sadržaj
Prijava
Lista želja
Košarica

NIKE Air Force 1

NIKE Air Force 1 – klasik u mnogim varijantama

NIKE Air Force 1 pravi je jamac dobroga stila – bilo za muškarce, djecu, mladež ili žene. Svatko će pronaći svojega favorita, svatko poznaje ikonu među tenisicama NIKE s poznatim znakom „swoosh”. Ove se kultne tenisice već godinama nalaze na samom vrhu. NIKE Air Force 1 dostupan je u visinama i oblicima Mid, High ili Sage. Samo uz dobru obuću mogu se ostvariti dobri rezultati. Stoga ne trebaš pristajati na kompromise. Model Air Force 1 Sage optimalan je za žene s uskim stopalima. NIKE Air Force 1 Sage Low modernizirana je verzija modela NIKE Air Force 1 i pruža tanji, ljepše oblikovani materijal gornjišta i pretjerani međupotplat za modernu, snažnu estetiku. Originalna perforacija AF1 stopala drži hladnima i udobnima, dok tehnologija pjene pruža mekano prigušenje. NIKE Air Force 1 opremljene su porubljenim vanjskim potplatom koji osigurava potrebno trenje na cestama.

NIKE Air Force 1 s inovativnim zračnim prigušenjem

Poznata obuća za sport i slobodno vrijeme u međuvremenu je dostupna u gotovo 2000 različitih varijacija. Primjerice kao NIKE Air Force 1 ’07 za žene u raznim bojama i stilskim varijantama. Ta klasična izvedba modela NIKE Air Force 1 dostupna je u raznim bojama i napravljena je od visokovrijedne prave kože. Potplat je prošiven sa svih strana da bi se osigurala potrebna otpornost, a zračno prigušenje u potplatu zajedno s mekanim unutarnjim potplatom pruža visoku udobnost nošenja. Model NIKE Air Force 1 ’07 nije izgubio nimalo svoga sjaja. Nasuprot svom košarkaškom originalu, dobio je svjež izgled i osvaja mekanom kožom. Gornjište od pune kože sa starenjem postaje mekše. Prigušenje NIKE Air prvotno je razvijeno za košarkaške performanse i jamči cjelodnevnu udobnost nošenja uz smanjenu težinu. Nisko rezani, podebljani obrubi tenisica izgledaju elegantno i udobni su.

Danas baš kao i prije: Trčanje kao po oblacima uz NIKE Air Force 1

Kada je Bruce Kilgore, dizajner i nekadašnji kipar, 1982. razvio model Air Force 1 za ovaj američki sportski brend, te su tenisice izvorno bile koncipirane kao obuća za igranje košarke, a prvi je puta u njima upotrijebljena tehnologija NIKE Air koja je osigurala potpuno novo prigušenje. Air Force 1 dobio je svoje ime prema vojnom avionu, koji je prevozio predsjednike u SAD. Tijekom desetljeća porasla je potražnja za tenisicama NIKE Air Force kao obućom za slobodno vrijeme. Na to je NIKE razvijao uvijek nove izglede za tu kultnu obuću. NIKE Air Force 1 je obuća za vječnost. Baš kao nekada, i danas ih nose ljubitelji mode i trendseteri diljem svijeta. Sportaši, glazbenici i holivudske zvijezde uklapaju te tenisice u svoje odjevne kombinacije. Ovisno o ukusu i stilu, možeš birati između modela NIKE Air Force 1 High, Low ili Mid. Ovaj klasik za žene dostupan je u mnogim različitim izvedbama.

false