1. ROĐENDAN u Hrvatskoj! -20% EXTRA na SVE5

Samo još:00H00MIN00SEK
ABOUTYOUWoohooYOU
 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite

Nike Air Max 270

NIKE Air Max 270: neponovljivo udobne, neponovljivo fantastične

NIKE Air Max 270 uvest će te u novu dimenziju udobnosti: Zahvaljujući kombinaciji sustava Air Pad i međupotplata EVA ove tenisice pružaju ti visokoučinkovito prigušenje, a time i jedinstven, savršeno mekan osjećaj gaženja. Ovaj član obitelji Air Max dizajniran je kao vrlo moderna svakodnevna obuća, a ne kao sportska tenisica. S pomoću njega možeš svojem uličnom stilu dati moderan poticaj. NIKE Air Max 270 u skladu s tim dolazi u brojnim kombinacijama boja od urbano minimalističke do žarke – poglede privlači već samo spojem sportsko-dinamične siluete i naglašenog oblika pete. Vrhunac tih kultnih tenisica vidljivi je Air-Bubble u području peta. Inače, broj 270 u nazivu ne odnosi se na broj godine u kojoj je predstavljen Air Max 270 (datum izdavanja na tržište bio je 2. 2. 2018.), već na stupanj pod kojim iznimno velik zračni element podupire pete osobe koja nosi ove tenisice, a time ti jasno daje i do znanja kakvu savršenu udobnost ćeš uživati u tenisicama NIKE Air Max 270.

NIKE Air Max 270 osvaja sa zasad najvećim Air Pad-om

Upadljiva značajka tenisica NIKE Air Max 270 pored fantastičnog osjećaja nošenja jest i dizajn, koji je ravnomjerno inspiriran retro stilovima i futurizmom. Nastao je mješavinom različitih materijala kao što su platno i plastika, a s druge strane rezultat je kontrasta oblikovane siluete i gotovo pretjerano goleme pete. Njome dominira više od tri centimetra visok Air Pad, koji utječe na savršenu apsorpciju materijala u području pete. Funkcionalna pjenasta peta Dual-Density daje dodatnu sposobnost prigušenja i profiliranom vanjskom gumenom stranom osigurava čvrst dosjed na asfalt – tako je Air Max 270 brenda NIKE savršena obuća za urbani život.

Mamac za poglede: Kolekcija 270 NIKE Air Max

U potrazi ste za tenisicama koje će vas pratiti kroz svaki dan, a koje imaju karakteristike funkcionalne obuće? Voilà: Uspješan model NIKE Air Max 270 React dodatno uz zračni jastuk raspolaže i posebno reaktivnim, laganim i fleksibilnim pjenastim međupotplatom React. Još je jedna varijanta model NIKE Air Max Flyknit koji se sastoji od osobito mekanog materijala Flyknit i time obećava savršeno pristajanje i visoku razinu prozračnosti. NIKE Air Max 270 pruža ti uz udobnost nošenja i dodatnu porciju stila – s ovim tenisicama na nogama ne možeš proći nezapaženo. A dizajneri su se, naravno, dosjetili golemih količina različitih koloracija i boja, tako da svoje tenisice NIKE 270 savršeno možeš prilagoditi svojoj odjeći. Za jednostavan izgled odlučit ćeš se za jednobojan ili obojen model, na kojemu su gornjište i peta jednake ili slične boje. Ako voliš boje, Air Max 270 s detaljima u kontrastnim bojama bit će savršen odabir. Ili voliš da je sve baš šareno: Višebojne izvedbe osobito su česte pri izradi ovog člana obitelji Air Max. Ako posegneš za tenisicama NIKE Air Max 270 s metalik efektom, tvoj će ulični stil dobiti dašak glamura, a nećeš izgubiti sportski duh.