Preskoči na glavni sadržaj
Svi proizvodi od ALPHA INDUSTRIES119

Alpha Industries: autentični, jedinstveni vojni look

Alpha Industries je brand koji zna što je zaista važno. Sve je počelo kada su zaprimili narudžbu od Ministarstva obrane Sjedinjenih Američkih Država da proizvedu izdržljivu i praktičnu odjeću za pilote. Od tada se ovaj brand razvio u sinonim kvalitete kada je u pitanju i ulična i vojna moda. Svi modeli imaju prepoznatljiv vojni look i određenu bezvremenost. Osobito je popularna bomber jakna, koju su nosili mnogi avijatičari i u stvarnosti i u mnogim akcijskim filmovima i koja je odavno postala dio pop kulture. Visoka kvaliteta, kao i fini detalji i maštovite kreacije, razlog su zašto je Alpha Industries uvijek bio na vrhu kada je u pitanju vojna moda. U međuvremenu je asortiman branda proširen, tako da pored poznatih bomber jakni možete pronaći i visokokvalitetne parke i kapute koji imaju sličan jedinstveni izgled i jamče istu nenadmašnu Alpha Industries kvalitetu.

Alpha Industries: autentični vojni brand koji se stalno razvija

Alpha Industries je brand koji ima autentične korijene u sektoru vojne mode. Osnovan 1959. godine u Knoxvilleu u SAD-u, brand je u početku isključivo proizvodio odjeću za Ministarstvo obrane. Tako su u početku samo američki vojnici mogli uživati ​​u visokoj kvaliteti Alpha Industries odjevnih predmeta. Desetljećima je tvrtka uspijevala zadovoljiti visoke vojne potrebe u smislu ogromne izdržljivosti, praktičnosti i funkcionalnosti. Brand je prvu veliku narudžbu dobio tijekom Vijetnamskog rata. Potreba za odjećom za američke vojnike s vremenom smanjivala, što se može pripisati visokom tehnološkom napretku i manjoj potrebi za ljudskim osobljem u kriznim područjima. Alpha Industries sada je više usredotočen na komercijalnu prodaju i modu nego na vojnu odjeću. Ipak, vojni korijeni se do danas nepogrešivo vide u svakoj kolekciji. U SAD-u, kao i u Europi, modni entuzijasti uživaju u jedinstvenom izgledu i visokoj kvaliteti.

Otkrijte raznolikost Alpha Industries u internetskoj trgovini ABOUT YOU

Ako ste oduševljeni jedinstvenom vojnom modom ovog američkog branda, onda ste sletjeli na pravo mjesto. Bilo da se radi o kratkim hlačama, jaknama, majicama ili džemperima, asortiman proizvoda Alpha Industries u našoj ponudi je ogroman. Brand se neprestano razvija i iznenađuje sjajnim kolekcijama. Sva odjeća se izuzetno lako kombinira u bilo koji look za bilo koju prigodu. Jaknu Alpha Industries možete kombinirati s uskim trapericama i košuljom. Međutim, nema ograničenja za vašu maštu, tako da imate dovoljno slobodnog prostora. Dopustite da vas inspirira moderna i bezvremenska vojna moda ovdje u trgovini ABOUT YOU! Također pregledajte našu ponudu Alpha Industries jakni na akciji.