Preskoči na glavni sadržaj
Svi proizvodi od ELLESSE242

Ellesse: funkcionalna sportska odjeća prave premium kvalitete

Za sve koji žive sportskim, aktivnim životom, brend Ellesse definitivno bi mogao biti prava stvar. Ellesse je već mnogo godina sinonim za visokovrijednu sportsku odjeću, koja uvijek osvaja odličnom funkcionalnošću i modernim dizajnom. Uz ovu modu možete raditi što želite, a odjeća će na temelju svoje elastičnosti zasigurno ostati održana tijekom cijele trenutačne sezone. ABOUT YOU ti pobliže predstavlja kolekciju Ellesse i otkriva ti koji komadi samo čekaju da ih otkriješ.

Ellesse: kada se kvaliteta, funkcionalnost i stil spoje u harmoničnu cjelinu

Leonardo Servadio osnovao je brend Ellesse 18. lipnja 1959. Servadio je u to vrijeme bio strastveni skijaš, ali nije mogao pronaći odjeću koja bi bila prikladna za njegove sportske aktivnosti. Pa je Servadio u mjestu Perugia osnovao svoj brend. Marka već od svojih prvih dana uspijeva izbrisati granice između mode i sporta. Iako svi odjevni komadi ispunjavaju funkcionalnu svrhu, osvajaju i trendi dizajnom, koji će te osvojiti od prvog trenutka. Logotip društva, par vrhova skija i pola teniske loptice, simbolizira usmjerenost na sport. Popularni sportaši otkrili su brend vrlo rano pa je odjeća brenda Ellesse sudjelovala i na velikim svjetskim teniskim terenima, a moglo je se naći i na olimpijskim priredbama. Na taj je način poduzeće dobilo svjetsku slavu koja ne jenjava sve do danas.

Ellesse: Pronađi još danas svoj omiljeni stil za nadolazeću sezonu

Jesi li u potrazi za određenim komadom odjeće ili tražiš kompletnu kombinaciju, potpuno je nevažno. Kolekcije Ellesse toliko su svestrane da ćeš među njima ovdje na ABOUT YOU zasigurno pronaći nešto za sebe. Ljubiteljice sportske mode obradovat će se ženstvenim haljinama, koje će divno u prvi plan staviti njihove obline. I majice su pametan izbor. Gornji dijelovi pravi su multitalenti za svakodnevicu i možete ih prekrasno kombinirati na razne načine. Muške kolekcije uz funkcionalne osnovne komade sadržavaju i opuštene trenirke, u kojima će sljedeće vježbanje u teretani biti duplo zabavnije. Savjet: Najbolje odmah naruči odgovarajuću kratku majicu ellesse. Gornji dijelovi osvajaju svojom visokom kvalitetom i ugodnim osjećajem nošenja, a usput izgledaju i ultra moderno. Otkrij još danas svoju novu najdražu sportsku odjeću i pomoću samo nekoliko klikova mišem sastavi svoju omiljenu odjevnu kombinaciju: kod talijanskog brenda kvalitetne odjeće Ellesse ovdje u mrežnoj trgovini ABOUT YOU.