Preskoči na glavni sadržaj
Svi proizvodi od GANT169

GANT odjeća i satovi: Cool, opušteni i sportski

GANT je već gotovo 70 godina sinonim za stil. Švedsko-američki brend osvaja svojim autentičnim kolekcijama koje uspijevaju bez mnogo pompe, a umjesto toga osvajaju sportskom elegancijom i prizemljenošću. U slučaju odjeće, kao i modnih dodataka te satova marke GANT, jedna na drugu nailaze američka opuštenost i švedski coolness i spajaju se u čiste i jednostavne stilove koji su uvijek primjereni, opušteni, a ipak otmjeni. Savršena moda za svaki dan za samouvjerene žene i muškarce. Jasne linije, neupadljive boje i uzorci karakteristični su za ovaj tradicijski brend kao i sportski dizajn i „Campus” i „Koledž” stil. „Najvažnija je autentičnost” mogao bi glasiti moto. Kupcima međunarodno uspješnoe marke GANT važna je iskrena, nekomplicirana moda i neupadljiv i moderan životni stil. Brend pritom uvijek posebnu pažnju daje najboljoj kvaliteti, najfinijoj obradi i optimalnoj formi. U našoj ćeš mrežnoj trgovini pronaći sve što ti srce želi: Od košulja GANT preko bluza i hlača preko pulovera pa sve do cipela i traperica GANT.

Autentični modni stilovi brenda GANT

Otmjeno, elegantno i u sportskoj eleganciji – tako se moda GANT predstavljala nekada, a to vrijedi i danas. Iza svjetski uspješne modne marke stoje stručne modne kompetencije. Priča brenda seže, naime, sve do početaka prošlog stoljeća. Ime je brendu dao Ukrajinac Bernard Gant koji je 1914. migrirao u SAD. Učeni krojač smjestio se u New Yorku i zarađivao je svoju plaću proizvodnjom i prodajom visokovrijednih košulja. Svoj je poduzetnički potencijal okrunio krajem 40-ih godina osnivanjem marke „GANT Shirtmakers”. Inspiriran sportskim, ležernim i elegantnim stilom odijevanja više klase istočne obale i elitnih sveučilišta, brend se ponajprije koncentrirao na košulje i majice. Bernard Gant zaslužan je za razvoj legendarnog ovratnika „Button-Down, koji je postao bestseler, a i danas uživa golemu popularnost. 1980. Marku GANT preuzela su tri švedska poduzeća, a 2008. pripao je švicarskim vlasnicima. No to nije ostavilo traga na brendu. Majice i košulje GANT još uvijek osvajaju tradicionalnim „Campus” izgledom u sportskom stilu: Rado će se predstaviti u „Rugby” ili polo stilu, a i elegantni klupski sakoi, oksfordske košulje i puloveri GANT osvajaju smanjenim i elegantnim sportskim stilom. Brend nije bez razloga danas poznat u cijelom svijetu i međunarodni se modni svijet više ne može zamisliti bez njega.

Kreni u kupnju u mrežnoj trgovini GANT na ABOUT YOU

Sviđa ti se autentičan i samouvjeren stil švedsko-američkog brenda GANT? Osjećaš se ugodno u sportskoj eleganciji? Onda ćeš u mrežnoj trgovini na ABOUT YOU pronaći sve što ti srce želi: Popularne satove GANT, opuštene pulover, legendarne majice i košulje. Razgledaj i pronađi inspiraciju – sigurno ćeš pronaći nešto za sebe.