Preskoči na glavni sadržaj
Svi proizvodi od HOLLISTER783

Hollister: jedan od top pet svjetskih teen brandova

Hollister Co., često reklamiran kao HCo., globalno je popularna modna marka za mlade djevojke i muškarce koja je u vlasništvu tvrtke Abercrombie & Fitch Co., a u 2019. godini uvršteni su na popis pet najboljih brandova odjeće za tinejdžere. Iako je kompanija osnovana tek prije dvadesetak godina, tvrtka-vlasnik Abercrombie & Fitch stvorila je izmišljenu povijest u vezi s osnivačem branda. Prema toj priči, John Hollister, emigrirao je iz New Yorka na područje današnje Indonezije, a po povratku u Kaliforniju 1922. godine, osnovao je ovaj ultrapopularni brand. No, prava je istina da je kompanija osnovana 2000. godine, a prvi su dućan otvorili u Columbusu, Ohio. Uskoro nakon prvoga, uslijedila su još četiri otvaranja u SAD-u. Saznaj odmah što je sve ABOUT YOU online shop pripremio za tebe - baci oko na ponudu!

Hollister je uvijek dobar odabir za mlade

Hollister je brand koji je iznimno popularan među mlađom populacijom, posebice srednjoškolcima i studentima koji njeguju moderni, urbani look i vole majice s natpisima i one raznih uzoraka, mladenačke ali elegantne košulje te ugodne i trendy trenirke. Djevojke koje su u potrazi za veselim i šarenim haljinama, tunikama ili suknjama, često se okreću Hollisteru jer znaju da s njim ne mogu pogriješiti. Zanimljivo je da za oglašavanje često uzimaju i plus size modele koje s ponosom nose njihovu liniju, a kroz kampanju se vrlo lako može shvatiti glavna poruka: u lijepoj odjeći i s velikim osmijehom na licu, lako ćešsvladati svaku prepreku koja ti se nađe na putu. Zato brzo odaberi svoje komade na ABOUT YOU i koračaj hrabro naprijed u svakome trenutku.

Hollister kao podsjetnik na američke plaže

Abercrombie & Fitch izvorno su bili zaduženi za dizajn svih Hollister dućana po trgovačkim centrima, a cilj im je bio da što više podsjećaju na vintage kolibe koje se mogu naći na američkim plažama. Vanjsko uređenje uključivalo je prozore sa škurama i zidove s kombinacijom svijetlih i tamnih uzoraka, a unutrašnjost trgovine uglavnom je uvijek skrivena od vanjskih pogleda. U kasnijim godinama, došlo je do redizajna izgleda, no i dalje se radi o dućanima koji su potpuno drukčiji od ostalih i ostavljaju poseban dojam na svakog posjetitelja. Danas postoji preko 500 lokacija u SAD-u gdje možeš kupovati Hollister brand, a nakon Amerike, najviše ih je u Ujedinjenom Kraljevstvu (30), a zatim slijedi Kanada s 11 lokacija. No, ne morašna dalek put za uživanje u Hollisteru - dovoljno je da si ovdje na ABOUT YOU. Pogledaj našu ponudu i uživaj!