Preskoči na glavni sadržaj
Svi proizvodi od HUGO598

HUGO: moda za samouvjerene muškarce koji žele nositi pravi trendi brend

U potrazi si za kvalitetnom odjećom za poslovne prilike ili opuštenom modom za svakodnevni život? Onda obavezno baci pogled na opsežne kombinacije brenda HUGO. Ta će te marka od prvoga trenutka oduševiti stilskim, bezvremenskim dizajnom. Usto dolazi odlična kvaliteta uz maksimalnu mogućnost kombiniranja. HUGO moda toliko je svestrana da nikako ne bi smjela nedostajati u tvom ormaru. ABOUT YOU ti pobliže predstavlja ovu marku i otkriva ti koji komadi u kolekcijama samo čekaju da ih otkriješ.

HUGO je već godinama poznat po kvaliteti i stilu

Podbrend HUGO dio je svjetski poznatoga društva HUGO BOSS koje je osnovano godine 1919. Iza brenda stoji Hugo Ferdinand Boss, koji se u početku ove priče o uspjehu specijalizirao na proizvodnju radne garderobe. Tek nakon završetka Drugog svjetskog rata, brend je počeo proizvoditi i odijela i kapute. 1967. godine vodstvo poduzeća preuzelo je dvoje unuka osnivača. Malo pomalo brend se usmjerio na proizvodnju visokovrijedne muške konfekcijske garderobe. Poduzeće je tijekom vremena lansiralo brojne različite linije kojima pripada i linija HUGO. Ovdje ćeš uz klasičnu poslovnu modu pronaći i opuštene komade kao i moderne cipele. Baš sve što trebaš za svakodnevni stil. Možeš, kao i kod glavnog brenda, računati na uobičajeno visoku kvalitetu. Marka u proizvodnji upotrebljava isključivo najbolje materijale i stavlja veliku vrijednost na brižnu obradu.

HUGO: Otkrij modni izbor koji imaš na ABOUT YOU

Svejedno je jesi li u potrazi za određenim komadom ili tražiš čitavu kombinaciju, kod brenda HUGO zasigurno ćeš naći ono što tražiš. Muška moda brenda u ponudi ima toliko toga da bez mnogo truda možeš sastaviti svoju omiljenu modnu kombinaciju za sljedeću sezonu. I cipele koje brend nudi su svakako zaslužile da ih pogledaš. Uz elegantne niske cipele ovdje i muževne čizme i gležnjače čekaju da ih naručiš. Trebaš i odgovarajuće modne dodatke? Trendi remenje, mekani šalovi ili marame i moderne kravate, ovi će komadi savršeno upotpuniti tvoj stil. A ako na pameti imaš ekskluzivan dizajn, premium kolekcija je prava stvar za tebe. Ovdje ćeš pronaći modele koje TAKO sa sigurnošću ne nosi nitko od tvojih prijatelja. Raduj se muževnom dizajnu, odličnoj kvaliteti i dobro izboru: podbrend HUGO ovdje na ABOUT YOU u mrežnoj trgovini.