Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK
 Modna marka
Svi proizvodi od MAX&Co.99

MAX&Co donosi talijansku lakoću u tvoj ormar

Fini, lagani materijali, ženstveni krojevi, talijanska lakoća: Moderne kreacije brenda MAX&Co učinit će tvoj izgled elegantno ženstvenim. Uz nekoliko klikova mišem pretraži na ABOUT YOU trenutačne kolekcije ovog brenda i kreiraj ženstvene i jednostavne kombinacije i stilove. Pred ove komade smiješ postaviti sva svoja visoka očekivanja. Jer MAX&Co se voli usporediti s vlastitim obećanjima o kvaliteti. Mladi i kreativni tvorci stoje iza ovoga brenda s mnogo strasti. Cilj: Izgled koji se kreće između novih trendova i bezvremenskih odjevnih komada. Stil je pritom mladenački, uvijek u pokretu, ležeran. I porcija glamura, dašak elegancije dio su koncepta brenda.

Kada se MAX&Co susretne s tvojim stilom: Ljubav na prvi pogled

Linija MAX&Co pripada jednoj od najvećih talijanskih modnih kuća uopće — grupaciji Max Mara Fashion. Ovo je talijansko poduzeće Achille Maramotti osnovao još 1951. Već su njegova prabaka i majka bile krojačice, a Achille Maramotti vrlo je rano prepoznao da znakovi vremena nakon široke proizvodnje ženske odjeće traže visoku dizajnersku kvalitetu. Uposlio je već dizajnere kao što su Karl Lagerfeld ili Dolce & Gabbana – Achilleu Maramottiju ipak su urođeni smisao za modu, individualne kreacije i visokovrijedni materijali. Danas njegov sin Luigi upravlja poduzećem. Cilj donošenja otmjenih kreacija u tvoj ormar i danas je ovom brendu na prvom mjestu. Linija Max&Co čini vlastitu poduzetničku grupaciju, koja je od 1986. odgovorna za mladenačke, moderne stilove – visokodinamičan dizajn uz istovremenu ženstvenu bezvremenost osvaja prije svega zahtjevne, mlade zaljubljenice u modu. Linija se predstavlja kreativnijom i sklonija je eksperimentiranju od drugih linija poduzeća – talijanska lakoća obavezna je u svakom dizajnu.

MAX&Co: Najbolji materijali, lagani krojevi, ženstvena elegancija

Odjeća brenda MAX&Co načinjena je od visokovrijednih materijala kao što su viskoza ili svila, koje blago miluju tvoje obline. Ni u kojem slučaju ne bi se trebala bojati boje: Otmjeni dizajn u središtu ima detalje vedrih boja i snaže modne adute. Nježne kreacije pokazat će tvoju ženstvenu stranu, a istovremeno ćeš u njima djelovati samopouzdano – ljubiteljice mode, koje nose ove visokovrijedne odjevne komade, znaju što žele. Talijanski dizajn marke MAX&Co napravljen je za elegantan svakodnevni stil, no može se u većini slučajeva kombinirati i za formalnije prigode.