Preskoči na glavni sadržaj
Prijava
Lista želja
Košarica
Svi proizvodi od PANAMA JACK68

PANAMA JACK - španjolska umjetnost postolarstva

Kada čuju pojmove “Španjolska”, “cipele” i “tradicionalna rukotvorina”, onima koji su upoznati s međunarodnom modnom scenom odmah padne na pamet jedna ključna riječ: PANAMA JACK! To je sveobuhvatni brand obuće u pravom smislu riječi - od potplata do vezica. Ali prvo nešto o prepoznatljivom znaku branda, uvijek upečatljivom i elegantnom logotipu koji je urezan u svaki artikl. Podrazumijeva se da u ovoj španjolskoj tvornici retro obuće to ne rade nikakvi strojevi, naprotiv: svi dijelovi su ručno izrađeni s ljubavlju i time dobivaju individualnu notu, što značajno pridonosi popularnosti modela. Ali, naravno, ova karakteristika nije dovoljna. Uostalom, primamljiva trendy etiketa se može zalijepiti na sve, a ne govoriti ništa o dizajnu ili kvaliteti obuće. Ovdje dolazi do izražaja nit vodilja i filozofija ove španjolske marke. Obuću iz PANAMA JACK asortimana karakterizira njihova prirodna elegancija s bezvremenskom privlačnošću, koja je uvjerljiva u svakodnevnim, luksuzno casual lookovima. Dizajneri cijene materijale koji oduševljavaju svojom funkcionalnošću i izgledom, a istovremeno udobno štite tvoja stopala.

PANAMA JACK – od malog obrta do međunarodnog simbola kvalitete

Korijeni branda PANAMA JACK sežu u malo selo usred Španjolske, točnije u regiji Valencia, 1989. godine. Tada su postolarski vizionar Antonio Vicento i njegov predani tim izradili prve dizajne kožnih cipela koje će ostaviti neizbrisiv trag u svijetu obuće. Dizajneri brenda ostali su vjerni svom već dobro izrađenom stilu obuće koja kombinira robustan materijal i upečatljiv izgled. Čizme ovog branda impresioniraju svojim veličanstvenim sjajem i ogromnom otpornošću na ekstremna opterećenja. Ali asortiman više nije ograničen na tipičan izgled kože. Muške cipele iz ponude PANAMA JACKA dobar su izbor tijekom cijele godine, stilski ugodne i prikladne za svako godišnje doba.

Panama Jack online u internetskoj trgovini ABOUT YOU

Ako želiš svoj cipelar obradovati kvalitetnom obućom koja će te pratiti više od nekoliko mjeseci, ne možeš pogriješiti ako izabereš visokokvalitetne modele iz ponude branda PANAMA JACK. Zahvaljujući stalnim inovacijama, obuća ovog branda referenca je visoke kvalitete u svim kategorijama. Održavaju noge suhim i potpuno stabilnima tijekom svih vrsta aktivnosti, bilo u gradu ili u šetnji prirodom. Upravo je ljubav prema putovanjima stajala iza stvaranja ovog brenda. Ovaj španjolski brand zna da je put dug i da je bitno imati pouzdanu potporu u svakom koraku vaših raznolikih putovanja. Uz PANAMA JACK čizme i druge varijante robustne i pouzdane obuće, možeš biti sigurna da možeš pješke stići gdje god da želiš stići.