Preskoči na glavni sadržaj
Prijava
Lista želja
Košarica
Svi proizvodi od TOM TAILOR1.016

TOM TAILOR: od Njemačke do cijelog svijeta

Iznimno popularan brand među mladim, urbanim djevojkama i muškarcima, TOM TAILOR dio je modne industrije već više od pola stoljeća. U počecima se kompanija zvala Henke&Co., no osnivači su vrlo brzo shvatili da moraju smisliti neko modernije, catchy ime koje će se lakše probiti kako na njemačkome, tako i na inozemnom tržištu. Stoga su, 1979. godine, predstavili svoju prvu sportsku kolekciju pod novim imenom, TOM TAILOR. Sredinom 90-ih godina prošloga stoljeća, kompanija je proširila svoj asortiman kolekcijom za djecu, a u suradnji s brojnim partnerima, dodali su i široku paletu modnih dodataka u svoju ponudu. Samo nekoliko godina kasnije, javnosti su predstavili i liniju za žene, a 2007. su godine lansirali i brand Denim koji je odmah osvojio mlađu populaciju. ABOUT YOU donosi ti fantastičan izbor kolekcije za žene, muškarce i djecu - pogledaj odmah i odaberi svoje favorite.

TOM TAILOR kao must-have

Ono po čemu se TOM TAILOR posebno ističe njihov je analitički dizajn i izvanredna mogućnost fleksibilnosti i brze prilagodbe trenutnim tržišnim trendovima. Usredotočeni su na modernu, casual odjeću - ukratko, njihovi su komadi apsolutni must-have kod svih mladih osoba koje žele pokazati da im je stalo do njihova izgleda i da uvijek idu ukorak s vremenom. iz tog razloga, svaka linija proizvoda ima svoju jasno definiranu bit i prepoznatljiv karakter. Što god da ti nedostaje u ormaru, ovdje ćeš sigurno naći pravu stvar - od jednostavnih ili neobičnih majica, preko vrhunskih traperica, do pulovera, jakni i udobne, moderne obuće. Uvijek slavi svoj uspjeh i otvaraj se novim, uzbudljivim otkrićima i avanturama - izaberi TOM TAILOR na ABOUT YOU online shopu, uvijek budi u trendu i uživaj u svakome trenutku u danu.

TOM TAILOR: istakni svoju osobnost

TOM TAILOR modu ne smatra samo slučajnim trendom, nego su mišljenja da nas ona cijelo vrijeme mora privlačiti - moda je izraz osobnosti, moda je strast. Moda je ono što spaja sve ljude na svijetu, a svatko se od nas kroz nju može istaknuti i identificirati. Svoju inspiraciju, kreativnost i svijest o trendovima ne pronalaze samo putujući svijetom i istraživajući tržišta, već se oslanjaju na svoje kolege - interna komunikacija o kolekcijama i svim drugim modnim temama njihovo je svakodnevno nadahnuće. Ako tražiš brand u kojem se sve generacije mogu odjenuti od glave do pete, na pravome si mjestu. TOM TAILOR misli na sve - počasti se odmah na ABOUT YOU i nikada ne skidaj osmijeh s lica!