1. ROĐENDAN u Hrvatskoj! -20% EXTRA na SVE5

ABOUTYOUWoohooYOU
 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite

Adidas Terrex

Nažalost ništa nije pronađeno...

Adidas Terrex: funkcionalna odjeća, obuća za planinare, trkače i avanturiste

Sve što sportašima, planinarima i avanturistima treba pronaći ćete u kolekciji Adidas Terrex. Dostupne su tenisice za trčanje kao i funkcionalna odjeća otporna na vremenske utjecaje, tako da svoj trening možete provoditi čak i u lošim vremenskim uvjetima. Asortiman Adidas Terrex također uključuje velik izbor funkcionalnih dodataka poput šešira i traka za glavu, koje vas ne samo štite od hladnoće i mokra, već i izgledaju sjajno. Ono što sto stoji iza svih proizvoda, su jake tehnologije, izuzetno izdržljiva izrada i najmanja moguća težina. Bez obzira trenirate li nekoliko sati na stazi ili idete na turnej, funkcionalna odjeća i obuća Adidas Terrex vas ne opterećuje suvišnom prtljagom.

Adidas Terrex: brzo i sigurno do vašeg cija

Osnova vaše vanjske odjeće su sportske i planinarske cipele od Adidas Terrex. Ovisno o upotrebi, kolekcija vam nudi toplo podstavljene planinarske cipele, trail tenisice za trčanje i vodootporne planinarske cipele. Da bi vam pružio najbolju moguću podršku, Adidas Terrex oslanja se na visoko tehničku opremu za svoje funkcionalne cipele, koristeći vlastite tehnologije kao što su Climaproof i proizvode koje su razvii drugi stručnjaci. Adidas Boost na potplatu osigurava reaktivno ublažavanje i učinkovit povrat energije tako da možete brzo i u dobroj formi postići svoje ciljeve.

Adidas: kolekcija Terrex

Sportska i vanjska odjeća Adidas Terrex uvjerava u pogledu, funkcionalnosti, udobnosti i trajnosti. I ako ste dobro opremljeni prozračnim majicama i kratkim hačicama s Climalite-Funkcijom, trebali biste koristiti Layer- princip za trčanje i planiranje po hladnom vremenu. Prvi sloj su lagani dugi rukavi i tajice koje imaju funkciju odbijajne vlage i tako isteraju znoj. Povrh toga nosite takozvani Mid-Layer iz kolekcije Terrex na primjer kapuljaču od flisa za zagrijavanje. Vanjski sloj pravi funkcionalnu jaknu otpornu na vremenske uvjete tako da savršeno odbija vjetar i vlagu.