Preskoči na glavni sadržaj

4F - kvaliteta dolazi iz Poljske

4F je robna marka osnovana 2003. godine sa sjedištem u Wieliczkoj u južnoj Poljskoj. Priča je započela tako što je partnerska tvrtka otvorila prvu trgovinu sportske odjeće pod nazivom 4Fun. 2007. godine marka mijenja ime u 4Performance, a od 2010. je usvojila svoj današnji naziv. Do danas je otvoreno 230 4F trgovina diljem srednje i istočne Europe, a proizvodi ove modne marke dostupni su u čak 500 multi-brend trgovina u 40 država svijeta. 4F proizvodi širok spektar sportske i ležerne odjeće za žene, muškarce i djecu, modne dodatke poput kapa, torba i ruksaka, pa čak i sportsku opremu (skijaška odijela i biciklističke kacige). Upravo ova marka odabrana je da bi oblačila Poljske sportaše na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru 2010., a isti je zadatak dobila i na Olimpijskim igrama u Londonu 2012., Zimskim olimpijskim igrama u Sochiju 2014., Europskim igrama u Bakuu 2015. te Olimpijskim igrama održanim 2016. godine u Rio de Janeiru.

4F tvrtka i njezini uspjesi

Pored suradnje s Poljskim olimpijskim odborom, 4F je od 2010. godine partner i Poljskom paraolimpijskom odboru. I olimpijski odbori drugih država zamijetili su kvalitetu ove modne marke, pa 4F također surađuje sa sedam drugih nacionalnih olimpijskih odbora i dizajnirala je dresove osam nacionalnih reprezentacija, uključujući ekipe iz Poljske, Hrvatske, Srbije, Latvije, Litve, Sjeverne Makedonije, Grčke i Slovačke. 4F robnu marku slobodno možemo nazvati Olimpijskim pobjednikom modnoga svijeta. Uz sve već navedeno, ova marka je službeni partner Poljskog skijaškog saveza, Poljskog biatlonskog saveza, Slovačkog biatlonskog saveza, Poljskog atletskog saveza, Poljskog saveza za brzo klizanje i Poljskog rukometnog saveza. Brojni poljski sportaši u različitim disciplinama koji su ambasadori ove modne marke sigurno mogu potvrditi iznimnu kvalitetu i udobnost njezine sportske odjeće.

4F za rekreativce i svakodnevnu udobnost

Za uživanje u sportskoj odjeći 4F modne marke ne moraš biti olimpijski sportaš. Ova marka razveselit će rekreativne nogometaše, bicikliste, skijaše i one koji povremeno posjete teretanu ili odu trčati. Osim toga, znamo da se ponekad i svakodnevne aktivnosti čine poput olimpijskih disciplina i zaslužuješ udobnost dok ih obavljaš. Zato smo za tebe na ABOUT YOU osigurali raznovrsnu ponudu 4F odjeće, obuće i sportskih dodataka. Jakne, kaputi, puloveri i pletivo, majice i topovi, hlače, trenirke, sweater majice, pa čak i donje rublje, čekaju te da među njima odabereš ono što ti je potrebno. Odjeća je dostupna i za žene i za muškarce, pa i djecu, stoga se cijela obitelj može obući u 4F robnu marku - jer svi zaslužujemo vrhunsku kvalitetu materijala u kojima provodimo dane.