LJETNA RASPRODAJA: Uštedi do 70% odmah5

 • Još nisi prijavljen/a

  • Prati svoje narudžbe
  • "Lajkaj" svoje favorite
 • Tvoja lista želja je prazna!
   Dodaj neštona listu
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj proizvod u svoju košaricu.
  Nisi još ništa pronašao/la?
  Kupi nove proizvodeOtkrij outfite

Aldo: Bok, kreativni trendi komadi

Cipele i modni dodaci konji su za trku brenda Aldo. Kanadska marka svoje ime može zahvaliti svom osnivaču, Aldu Bensadounu. 1972. je podario život ovom poduzeću. Obitelj osnivača već je generacijama radila u području proizvodnje obuće. No tek je Bensadoun uspio postići međunarodni uspjeh. Naučio je talijanski samo da bi se mogao sporazumjeti s talijanskim proizvođačima cipela i naručivati robu izravno od njih. Njegova se ambicija isplatila: 1978. otvorio je svoju prvu trgovinu Aldo u Montrealu u Kanadi. U godinama koje su uslijedile brend je postao poznat i izvan granica Kanade, a danas je uspješan u cijelom svijetu.

Aldo: Cipele su onim nečim posebnim iz Kanade

Karakteristična je za proizvode brenda Aldo uvijek doza ekstravagancije, koja je prisutna na svakom modelu. Cipele i modni dodaci brenda su otkačeni i pravi trendsetteri. U području „cipele” brend oduševljava svoje sljedbenike svježim idejama i hrabrošću za novim. Ponuda je po sebi šarolika. Za žene nude čizme iznad koljena, cipele s visokom petom, štikle, kožne čizme, sandalete, gležnjače, papuče, tenisice i još mnogo toga. Muškarci se mogu radovati cipelama s vezicom, papučama, čizmama i tenisicama. Ako svom izgledu želiš podariti dozu posebnosti, ova marka je upravo ono što trebaš. Dizajneri u svom radu rado upotrebljavaju blještave materijale kao što su zlato ili srebro. Ne boje se proizvodima dodati lakirani materijal, kožu ili životinjske printove. U kombinaciji s veličanstvenim oblicima tako nastaju moderne cipele koje oduševljavaju i ugodnim osjećajem pri nošenju. Budući da je kolekcija tako svestrana, uz pomoć nje možeš izraziti svoju divlju stranu, ali i posegnuti za elegantnim komadima i tako stvoriti profinjen izgled. Aldo je ono što od njega napraviš!

Aldo – srce te marke kuca i za torbe

Pored cipela brend dizajnira i modne dodatke u trendu. Aldo ti omogućava da lebdiš na sedmom nebu ako si obožavatelj torbica. Malene torbice, ručne torbice, torbice preko ramena, naprtnjače – izbor je golem. Očekuju te decentni modeli sa suzdržanim bojama, ali i modeli koji privlače pažnju s neonskim elementima, nitnama ili u ludim oblicima. Samo jedan primjer: Brend u ponudi ima torbicu koja izgleda kao ruž za usne prevelikih dimenzija! Što se tiče kreativnosti, dizajneri ove marke nemaju granica. A što je najbolje: Trendi proizvode brenda Aldo pronaći ćeš na ABOUT YOU po neponovljivim cijenama!