Preskoči na glavni sadržaj

Do 40% EXTRA na premium modne marke5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od FILA271

FILA – kultni brend sportske mode – u mrežnoj trgovini na ABOUT YOU

Sportski brend FILA ima više od 100 godina iskustva u području tekstila. Visokovrijedni brend prije svega je poznat po mješavini stila i funkcionalnosti obuće FILA: Inovativan, svjež dizajn u kombinaciji s odabranim materijalima, koji su ti podrška prilikom treninga – to je recept za uspjeh. Neprestanim daljnjim razvojem već postojećeg dizajna i preradom novih tehnologija i materijala tradicijski je brend uspio postati jedan od najstarijih tekstilnih brendova na svijetu. Pritom se poduzeće FILA uvijek koncentriralo na specijaliziranu trgovinu i proizvodnju kvalitetnih proizvoda, koja je brendu donijela popriličnu bazu obožavatelja.

FILA – talijanski tradicijski brend

Priča poduzeća FILA započela je već 1911., kada su braća Fila u Italiji osnovala tekstilno poduzeće koje se bavilo osobito potrebama ljudi u Alpama. Zbog tamošnje posebne klime, odjeća i obuća morala je biti funkcionalna, a pritom i dobro izgledati. Koncern se ponajprije fokusirao na donje rublje, sve dok angažirani voditelj poslovanja Enrico Frachey 1974. nije započeo s proizvodnjom sportske odjeće FILA. Osobito su poznate osobe koje su nosile odjeću talijanskog brenda pripomogle povećanju popularnosti, poput tenisača Björna Borga ili alpinista Reinholda Messnera, sve dok poduzeće 1993. nije čak ušlo na njujoršku burzu. FILA se posebno tijekom zadnjih godina potrudila neprestano obnavljati obećanje o kvaliteti. Stručnjak za sportsku odjeću osobitu važnost pridaje neprestano visokoj kvaliteti s neobičnim materijalima i mnogo ljubavi prema detalju. To se posebice odražava u novim kolekcijama obuće FILA, koje grade most između 100 godina tekstilnog iskustva i suvremenih inovacija. Fokus u području tekstila jest na skijaškim kolekcijama, kolekcijama za fitness i slobodno vrijeme. U kolekciji muške obuće FILA pronaći ćeš uglavnom funkcionalnu obuću, tenisice za trčanje, obuću za fitness, tenisice za tenis i kolekcije za svakodnevni život. Dodatno, kultni brend u ponudi ima raznolik asortiman modnih dodataka, koji se koncentrira na torbe FILA, čarape, proizvode za njegu obuće i udobnost stopala. Tako individualnoj odjevnoj kombinaciji ovog brenda više ništa ne stoji na putu!

Ženska i muška moda FILA u mrežnoj trgovini na ABOUT YOU

Kod nas ćeš pronaći širok izbor proizvoda brenda FILA kojima jednostavno možeš sastaviti svoju odjevnu kombinaciju u skladu sa svojim potrebama i željama. Uz žensku i mušku odjeću tradicijskog brenda pronaći ćeš svoje omiljene komade u području rasprodaje po sniženim cijenama, što će samo povećati tvoj užitak u kupnji. Osobito zanimljivo za našu ponudu obuće FILA: Bilo da tražiš nešto za sport ili slobodno vrijeme, kod nas ćeš naći prikladnu pratnju! Pretraži naš asortiman i uvjeri se u kvalitetu ovog kultnog brenda – kupi svoju novu odjevnu kombinaciju na ABOUT YOU!