Skip to main content

RASPRODAJA ZA POČETAK TJEDNA: Do 70% EXTRA5

Samo još:00H00MIN00SEK
 Modna marka
Svi proizvodi od Free People203

Free People za slobodu stila

Davne 1970. u zapadnoj Philadelphiji, mladić pod imenom Dick Hayne otvorio je trgovinu odjeće i nazvao je Free People (u prijevodu "slobodni ljudi"). Trgovina je postala oazom za mlade stanovnike koji su u njezinoj odjeći pronalazili dašak vlastite slobode. Kada je Dick otvorio i drugu trgovinu, promijenio je naziv marke u Urban Outfitters. U to vrijeme mu se pridružila i njegova supruga Meg. Potražnja je naglo skočila, pa su ona i Dick, kako bi je zadovoljili, odlučili stvoriti veleprodajnu liniju. Bila je toliko dobro prihvaćena da je Dick morao razdvojiti poslove. Veleprodajna linija poprimila je mnoge osobnosti: Bulldog, Ecote, Cooperative, Anthropologie, a zatim je 1984. udahnut novi život u naziv Free People. Tijekom 2001. došlo je do spoznaje da upravo Free People budi u nama neke od najljepših osjećaja i slika: ženstvenost, hrabrost, živahnost. Došlo je vrijeme da se marka vrati svojim korijenima.

Free People: kako izgledaju slobodni ljudi?

Free People odbacio je svoj prvotni imidž i razvio se u zreliju i suvremeniju marku. Djevojkama u dvadesetima omogućio je liniju odjeće koja udovoljava njihovoj inteligenciji, kreativnosti i individualnosti, održavajući pritom vrhunsku kvalitetu i pristupačne cijene. Upravo je to bila ciljana skupina: kreativne i pametne djevojke koje su samopouzdane i osjećaju se ugodno u svojoj koži, slobodoumne i sklone avanturama, slatke i romantične, ali i čvrste i odlučne. Djevojke koje vole biti aktivne i živjeti na rubu, putovati i družiti se, i sve ono između. Djevojke koje ne mogu odoljeti, a da ne pomaze svakog psa kojeg vide na ulici. Upravo za njih danas Free People crta, dizajnira i šije. Ova modna marka nudi im bezbroj mogućnosti, tako da čak i ako u kupnju odvedu svoje najbolje prijateljice, neće izaći izgledajući jednako. A ako žele kombinirati puno različitih boja i uzoraka, tim bolje, jer je raznovrsnost istih stalni fokus Free People dizajnerskog tima.

Free People: estetika dostupna svima

Free People prodajni tim veoma cijeni svoje kupce i neprekidno smišlja nove načine kako biti u njihovim životima. Tako se ova robna marka danas prodaje u više od 1400 specijaliziranih trgovina diljem svijeta, a dostupna je i na službenim web-stranicama u Americi, Ujedinjenom Kraljevstvu i Kini. S obzirom da su stranice postigle golemi uspjeh, i mi smo ti na ABOUT YOU osigurali širok izbor živahne odjeće ove modne marke. Jakne, haljine, puloveri, hlače, sweater majice i trenirke, tunike, suknje i brojni drugi Free People odjevni predmeti u par klikova mogu postati dijelom tvoje garderobe. Jer kupnja iz udobnosti doma za nas predstavlja slobodu!