Preskoči na glavni sadržaj

JACK & JONES: moderna funkcionalnost za muškarce

Meka jezgra unutar tvrde ljuske? Marka JACK & JONES se definitivno zalaže za jaku mušku modu u kojoj su, osim svjesnosti o stilu, u prvom planu kvaliteta i funkcionalnost. Modne kolekcije ovog branda nisu samo šik, već se mogu nositi i s grubim svakodnevnim poslovima. Impresioniraju svojom kvalitetom i vrlo robusnim svojstvima. JACK & JONES hlače, jakne i košulje izdržljive su, otporne, funkcionalne i dugotrajne, s njima ste sigurni dugo, dugo vremena, u raznim uvjetima.

JACK & JONES ponuda u internetskoj trgovini ABOUT YOU

JACK & JONES zvuči dosta američki, kao tvrtka iz Sjedinjenih Država - ali suprotno mnogim pretpostavkama, nije. To je europski modni brand koji svoje podrijetlo vuče iz malog danskog gradića zvanog Brande. Marka je dio tvrtke Bestseller u vlasništvu obitelji Povlsen koja je svoju liniju odjeće osnovala 1975. godine. 1990. poslali su mladog dizajnera na modni sajam u Oslo, i tako je sve krenulo. Od tada dizajneri ovog branda stvaraju jedinstvenu modu, koja se sada širi u pet različitih linija. To uključuje, na primjer, "Vintage Clothing Line", koja može uvjeriti sjajnim retro dizajnom. S "JACK & JONES Jeans" oslanjaš se na posebne traper proizvode jedinstvenog stila. "Premium Fashion Collection by JACK & JONES" dostupna je za klasičniji i jednostavniji muški ukus, koji odiše vlastitim šarmom tradicionalnih krojeva za jasan i samopouzdan ukus. Ove se linije nadopunjuju purističnom "JACK & JONES Core Line", originalnom "Original Collection" ili sportskom "JACK & JONES Line", koja se prvenstveno fokusira na funkcionalne tkanine. Marka nudi odličan izbor košulja, dukserica i pulovera, košulja i kardigana u mrežnoj trgovini ABOUT YOU. Danska ih je dizajnirala za vrijedne muškarce koji cijene otpornu odjeću koja se može istodobno nositi i u uredu i na gradilištu.

JACK & JONES moda za svaki izgled

Modna marka JACK & JONES jedan je od vodećih proizvođača odjeće u Europi i ima trgovine u 38 različitih zemalja. Traperice JACK & JONES i dalje su okosnica posla. Različite linije ovdje dizajniraju neovisni dizajnerski timovi, od kojih svaki doprinosi vlastitim idejama, dizajnom i konceptima. ABOUT YOU vam stoga predstavlja dobar izbor najrazličitijih kolekcija ovog branda. Od ležernog stila do poslovne odjeće, ovdje možeš pronaći funkcionalnu odjeću za svaku situaciju. Sada se možeš nadahnuti različitim motivima, grafikama i bojama i stvoriti svoje savršene kombinacije koje će te pratiti još dugi niz godina. Uz JACK & JONES otpornu odjeću možeš bilo gdje, pripremljeni za sve uvjete, u nepogrešivom stilu.