Preskoči na glavni sadržaj

Do 40% EXTRA na premium modne marke5

Samo još:00H00MIN00SEK
Svi proizvodi od JOOP!111

JOOP! Mrežna trgovina – prekrasna odjeća na ABOUT YOU

Brend JOOP! osnovao je 1978. istoimeni dizajner Wolfgang Joop. No godine 2001. on se povukao iz poduzetništva. Svatko, tko se barem malo razumije u modu, u nekom je trenutku zasigurno negdje ugledao logotip brenda JOOP!. Nije jedan od onih brendova koji je poznat po tome da slijepo prati ikakve trendove. JOOP! pripada najpoznatijim i najutjecajnijim svjetskim brendovima, koji zadaju ritam modnom svijetu. Marka uvijek iznova dokazuje da je sposoban povezati autentičnost s duhom vremena i tako svojim proizvodima daje nezamjenjiv potpis. Uz uzbudljive odjevne kolekcije koje obuhvaćaju majice, pulovere i mnoge druge moderne gornje dijelove, svake se godine izdaju i modni dodaci za dom, nakit, poput primjerice prstenja JOOP! i jedinstvena dizajnerska moda. Iako je stil brenda poprilično minimalističan i nema upadljivih detalja ili uzbudljivih uzoraka, odjeća izgleda nezamjenjivo i može se opisati kao sve od elegantnog do ekstravagantnog.

Uspon jednog carstva – JOOP! Moda

Marka JOOP! od samih početaka iskače jedinstvenom pričom o uspjehu. Brend zahvaljujući neprestanoj izgradnji marke i jasnom pozicioniranju na tržištu već mnogo godina uživa visoku prepoznatljivost u više od 45 zemalja. Brend JOOP! sinonim je za najbolju kvalitetu, eleganciju, stil i samopouzdanje, koji osvaja suptilnim detaljima. Pritom je pokriveno gotovo svako životno područje. U ponudi su odijela, ležerna i sportska odjeća pa čak i modni dodaci kao što su novčanici, namještaj i dekoracije za dom. Puloveri su savršeni pratitelji za zgodan ležeran izgled, a savršeni su u kombinaciji s trapericama JOOP! za muškarce ili žene i parom tenisica. Asortiman dobiva nove kreacije za svako godišnje doba, tako da su dostupne prekrasne zimske jakne, ali i prozračna ljetna moda iz tvornice kreativnog premium brenda koja osvaja svijet.

U mrežnoj trgovini otkrij raznolikost i ekskluzivnost brenda JOOP!

Ako si u potrazi za modom koja prelazi granice normalnog i koja se u pogledu dizajna, kvalitete i ekskluzivnosti razlikuje od drugih brendova, onda je moda brenda JOOP! kao stvorena za tebe. Marka je jedan od najtraženijih u cijelom svijetu i uspio je povezati svoje ime s luksuzom i visokovrijednom dizajnerskom modom. Volimo taj stil i sretni smo što ti ovdje u trgovini možemo predstaviti golem izbor komada ovog brenda. Možda ti se svidi jedan od komada. Pronađi inspiraciju ovdje u JOOP! trgovini na ABOUT YOU!